INGREDIENTS
3 ous petits
175 grams de sucre
60 ml. de llet
190 ml d' oli de gira sol
210 grams de farina de rebosteria
1/2 sobre de llevat Royal
un polsim de sal
ratlladura de llimona, taronja o canyella...
SOM-MI
Batre els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos.
Mesclar la llet amb l'oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc, batent lentament.
A part, barrejar la farina amb el llevat, la sal i la ratlladura de taronja o la canyella.
Afegir amb dues o tres vegades a la barreja dels ous, sucre, oli, llet i cada vegada batem bé.
Acabar de batre bé uns 2 minuts.
Posar la massa amb un bol i tapar amb un film i la deixar a la nevera, com a mínim una hora. Si volem la hi podem deixar fins l' endemà.
Repartir, amb una màniga pastissera o cullera, la massa dins les càpsules de paper per magdalenes, jo poso les càpsules dins un dels motllos especials per magdalenes.
Omplir fins a tres quartes parts i sobre tirar l'ametlla laminada.
Enfornar, en el forn ja escalfat a 210 graus, durant 14-16 minuts. Posar amb la part baixa del forn, és molt important no obrir-ho durant la cocció.
Deixar refredar i empolsar amb sucre molt.
Jo soc de les que sempre tindria a casa magdalenes casolanes acabades de fer! Són fàcils i fer i tan delicioses! I amb aquesta ametlla laminada, encara han de ser més bones! Una abraçada!
ResponEliminaM'agraden molt les magdalenes casolanes i m'encanta fer-les! Les ametlles dónen un toc...excel·lent!
ResponEliminaPetonets,
Olga
ResponEliminaIsabel; Unes magdalenes sempre queden be per esmorzar, per prendre un café o el sol fet de menjar una magdalena.
Que vagi de gust Isabel¡¡ :O)