INGREDIENTS
350 grams de d'arròs
1 porro
5 alls tendres
1/2 pebrot vermell
1 grapat de pèsols
2 tomàquets madurs
1 l.de caldo de verdures
sal i oli
SOM-HI
Netejar les verdures.
Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls tendres, tot tallat petit.
Passats uns minuts afegir quan siguin quasi cuites les verdures, els tomàquets ratllats.
Quan el tomàquet s'hagi cuit afegiu l'arròs i ho remeneu.
Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.
Deixar reposar 5 minuts i servir.
350 grams de d'arròs
1 porro
5 alls tendres
1/2 pebrot vermell
1 grapat de pèsols
2 tomàquets madurs
1 l.de caldo de verdures
sal i oli
SOM-HI
Netejar les verdures.
Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls tendres, tot tallat petit.
Passats uns minuts afegir quan siguin quasi cuites les verdures, els tomàquets ratllats.
Quan el tomàquet s'hagi cuit afegiu l'arròs i ho remeneu.
Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.
Deixar reposar 5 minuts i servir.
Un arrosset molt bo i saludable!bona setmana! petons
ResponEliminaUn arròs molt bo i sa Isabel.
ResponEliminaPetons.
T'ha quedat molt bo aquest arròs!!! Jo en faig sovint i el millor es q pots aprofitar les verdures q tens a la nevera .
ResponElimina