El carbassó hortalissa d'estiu, te un alt contingut d’antioxidants.
El 95% es aigua, per tant es molt hidratant.
Destaca especialment el alt contingut de vitamina C, ideal per conservar una pell sana i saludable. Si es menja crua mantén aquest aport de vitamina, si es cou es perd part d'aquesta, amb l'aigua de la cocció.
INGREDIENTS
1 carbassó
12 tomàquets Xerri
fulles de menta fresca
oli de menta
sal i pebre
llavors de rosella
SOM-HI
Pelar el carbassó, rentar els tomàquets Xerri i partir-los per la meitat.
Amb un tallador de juliana tallar el carbassó de dalt a baix.
Colocar el carbassó i els Xerri a la safata o plat desprès de salpebrar, amanir amb oli de menta i fulles de menta tallades, els vaig empolvorar amb llavors de rosella.
El 95% es aigua, per tant es molt hidratant.
Destaca especialment el alt contingut de vitamina C, ideal per conservar una pell sana i saludable. Si es menja crua mantén aquest aport de vitamina, si es cou es perd part d'aquesta, amb l'aigua de la cocció.
INGREDIENTS
1 carbassó
12 tomàquets Xerri
fulles de menta fresca
oli de menta
sal i pebre
llavors de rosella
SOM-HI
Pelar el carbassó, rentar els tomàquets Xerri i partir-los per la meitat.
Amb un tallador de juliana tallar el carbassó de dalt a baix.
Colocar el carbassó i els Xerri a la safata o plat desprès de salpebrar, amanir amb oli de menta i fulles de menta tallades, els vaig empolvorar amb llavors de rosella.
Isabel; Veig, que ets una "carbassoneradicta", la veritat que jo també, el trobo molt i molt suau i delicat de gust, aquesta amanida.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O)
Una amanida lleugera amb el gust refrescant de la menta i el cruixent de les llavors de rosella.
ResponEliminaPetons.
Mira quina amanida més apanyada. Les coloraines que té obren la gana.
ResponElimina