3 ous
200 g. de sucre
250 g. de farina
1 iogurt natural La Fageda
75 ml. d'oli de girasol
10 g. de llevat Royal
raspadura de llimona
1 pessic de sal
SOM-HI
Batem els rovells d'ou amb el sucre, fins que quedi cremós.
Afegim el iogurt, l'oli, la raspadura de llimona i batem, a continuació mesclem la farina tamisada amb el llevat, la sal i les clares muntades.
Deixem en repòs uns 30 minuts, omplim les càpsules de paper una 3ª part, que abans posarem dins de un motllo per fer magdalenes, per tant que no es deformin.
Fiquem al forn escalfat a 180 º , dalt i baix de 15 a 20 minuts i quan es refreden empolvorem amb sucre llustre.
Amb aquestes mides surten unes 18 magdalenes mitjanes.
De 18 magdalenes segur que ja no queda ni una, molt bones Isabel i sanes, per fer bons esmorzars i berenars.
ResponEliminaPetons.
ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar... quina bona pinta!
ResponEliminaUn clàssic que mai falla. Un parell per esmorzar m'anirien d'allò més bé.
ResponEliminaPetons
M'encanten les magdalenes. Amb iogurt encara no n'he fet mai. Queden apuntades, Isabel! Petons
ResponEliminaJo n'agafaria un parell per a berenar... ! què bones! petó
ResponEliminaIsabel; Unes magdalenes sempre són benvingudes i aquestes jo, no els hi faria cap lleig.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O)
Què bo el post! La Fageda tu també? jejeje....Tenen un aspecte formidable i ja no et dic l´oloreta que devien desprendre.
ResponElimina