Un bon entreteniment per els xoco adictes
INGREDIENTS:
100 grams de xocolata Nestlé Postres Intens
100 grams de mantega
100 grams de sucre
3 ous
50 grams de farina
SOM-HI
Amb un bol apte per anar al micro, desfer la xocolata, 2 minuts a700 W., afegir la mantega a temperatura ambient i remenar fins que quedi una crema.
Amb un altre bol, batre el ous, el sucre i la farina, quan sigui tot integrat, afegir la xocolata amb la mantega.
Posar la mescla amb un motllo pla, untat de mantega i empolvorat amb farina.
Ficar dins del forn, prèviament escalfat a 200º i fornejar uns 20 minuts.
Servir tebi o fred empolvorat amb sucre llustre.
Tallat a trossets, es ideal per acompanyar un cafè.
Queda amb molt de cos i el sabor de xocolata es super intens.
Jo sóc una d'aquestes xocoadictes que dius, he he. Quines cosetes més bones!!!! Bon cap de setmana
ResponEliminaxocoaddictes!!! i tan, jo no sóc molt fan de la xocolata pero el tastaria ehh! petons
ResponEliminaIdeal per ami .......tot el que sigui de xocolata m'encanta.
ResponEliminapetons
Mare meva Isabel!!!! M'encanten els pastissos amb un sabor intens a xoco!!!
ResponEliminaPetonets.
A casa ens encanten aquests bescuits de xocolata!
ResponEliminaPetons
No t´agrada, no la xoco, oi?
ResponEliminaOh, Isabel, aquest any no em podré posar el bikini...
ResponEliminaFeliç setmana,
Nani
Quin pecat!! Intens és com m'agrada a mi! Boníssim! Marta
ResponEliminaQuin pecat!!! però ja m'agrada a mi pecar d'aquesta manera :-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça