INGREDIENTS
6 pomes
nous
fulles de menta
sucre cremat líquid
crema pastissera
per la crema pastissera
250 ml. de llet
2 rovells d'ou
50 grams de sucre
20 grams de farina de blat
1 pell de llimona
1 branca de canyella
SOM-MI
Rentar les pomes i traiem el cor.
Treure una mica de pell de la part de dalt de la poma i posar dretres amb un recipient apte per anar al microones, procurar que quedin juntes per tal de que no es tombin.
Coure al microones uns 8 minuts al 700 W., deixar reposar.
M'entres tant fer la crema pastissera. Posar la llet al foc amb un tros de pell de llimona i la branca de canyella. No deixar que bulli i apartar del foc. Deixar in fusionar.
Barrejar mol bé, el sucre amb els rovells i la Maizena.
Colar la llet i afegir els rovells amb el sucre.
Posar al foc lent i remenar fins que hagi espessit. No deixar que bulli.
Quan sigui tèbia, posar amb una màniga pastissera i farcir les pomes.
Decorar al gust, ( jo vaig posar nous i unes fulles de menta).
Regar amb una mica de sucre cremat liquid.
Bon profit!!!!!!!
Mmm... quines pomes més rebones!
ResponEliminaAmb el farcit de la crema i els fruits secs, han de quedar molt llamineres.
fa temps que no faig pomes al forn, i farcides ni t'explico!! amb la crema ha de quedar de postre festiu lleuger! petons
ResponEliminaBoníssimes, Isabel! Jo no n'he fet mai, però també fa temps que vull fer-les al forn, les pomes, i amb crema. Això de la menta també m'hi ha agradat molt, al meu jardí en tinc molta, i ja no sé què fer-ne!! he he he. Petons
ResponEliminaHUmmmmmmm que bones aixi ben farcidetes de crema.
ResponEliminapetons
m'agraden molt les pomes al forn, i tot sovint en faig, però encara mai les he farcit de crema. veient les teves haurem de provar!!
ResponEliminaunas manzanas así son tremendas,me gusta
ResponEliminapeto
Aquestes pomes han de ser un luxe Isabel!!!! són´una passada. petonets
ResponEliminaIsabel, a mi m'agraden molt les pomes fetes al microones. Són una manera recurrent de menjar-ne tot sovint. Bona proposta!
ResponEliminaNani