Ja comença a fer mol bon temps i amb aquesta bona temperatura, be de gust menjar al nostre pati, de moment el solet es resisteix, però d'aqui unes setmanes farà calor i no podrem gaudir del plaer de menjar unes verduretes fetes a la planxa. Per tant avui que estaban els dos sols era el dia idoni per fer-ho.
Buscar a la nevera les verdures que tinguem. Amb aquest cas.....
INGREDIENTS:
1 manat d'espàrrecs
1 pebrot
uns quants xampinyons
1 carbassó
1 albergínia
1 patata
1 ceba tendre
sal
oli
SOM-MI
Rentar les verdures, tallar-les i salar-les.
Posar a la planxa calenta amb unes gotetes d'oli ( si tenim presa, passar-les per el microones, 2 o 3 minuts), per tal de avançar la cocció.
Coure-les, donar la volte a les verdures i sobre, ratllar un grill d'all.
Servir amb una salsa romesco, vinagreta, oli verge.... a gust.
Jo, les he acompanyat amb botifarres fetes també a la planxa.
Un bon prostre i bon profit!!!!!!
Boníssimes!!! no he fet mai lo de ratllar un gra d'all i ho provaré.
ResponEliminaPetonets
Les verduretes a la plantxa sempre són delicioses. De qualsevol manera seran un èxit. Salutss
ResponEliminaSempre ens ha agradat el teu blog per això hem pensat en tu per el premi ONE LOVELY BLOG AWARD, passat a recollir-lo per www.quinabonapinta.blogspot.com
ResponEliminaQuin goig que fa aquest plat, boníssim!!
ResponEliminaIdeal per acompanyar la carn de la barbacoa, el vinet, l´all i oli, el pastís mousse....je, je, je....
ResponEliminabonissimeesss!! jo moltes vegades em demano parrillada de verdures en restaurants, i és que disfruto tan!! petons
ResponEliminaCom m'agrada veure aquest plat...Ara hem de fer el possible de menjar-lo: ve l'estiu!
ResponEliminaNani
bon homenatge al día del llibre!! i segur que un plat barat i ben bo!
ResponElimina