La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 21 d’abril del 2013

VERDURES A LA PLANXA


Ja comença a fer mol bon temps i amb aquesta bona temperatura, be de gust menjar al nostre pati, de moment el solet es resisteix, però d'aqui unes setmanes farà calor i no podrem gaudir del plaer de menjar unes verduretes fetes a la planxa. Per tant avui que estaban els dos sols era el dia idoni per fer-ho.

Buscar a la nevera les verdures que tinguem. Amb aquest cas.....

INGREDIENTS:

1 manat d'espàrrecs

1 pebrot

uns quants xampinyons

1 carbassó

1 albergínia

1 patata

1 ceba tendre

sal 

oli

SOM-MI

Rentar les verdures, tallar-les i salar-les.

Posar a la planxa calenta amb unes gotetes d'oli ( si tenim presa, passar-les per el microones, 2 o 3 minuts), per tal de avançar la cocció.

Coure-les, donar la volte a les verdures i sobre, ratllar un grill d'all.

Servir amb una salsa romesco, vinagreta, oli verge.... a gust.

Jo, les he acompanyat amb botifarres fetes també a la planxa.

Un bon prostre i bon profit!!!!!!

8 comentaris:

  1. Boníssimes!!! no he fet mai lo de ratllar un gra d'all i ho provaré.

    Petonets

    ResponElimina
  2. Les verduretes a la plantxa sempre són delicioses. De qualsevol manera seran un èxit. Salutss

    ResponElimina
  3. Sempre ens ha agradat el teu blog per això hem pensat en tu per el premi ONE LOVELY BLOG AWARD, passat a recollir-lo per www.quinabonapinta.blogspot.com

    ResponElimina
  4. Quin goig que fa aquest plat, boníssim!!

    ResponElimina
  5. Ideal per acompanyar la carn de la barbacoa, el vinet, l´all i oli, el pastís mousse....je, je, je....

    ResponElimina
  6. bonissimeesss!! jo moltes vegades em demano parrillada de verdures en restaurants, i és que disfruto tan!! petons

    ResponElimina
  7. Com m'agrada veure aquest plat...Ara hem de fer el possible de menjar-lo: ve l'estiu!
    Nani

    ResponElimina
  8. bon homenatge al día del llibre!! i segur que un plat barat i ben bo!

    ResponElimina