No volia que arribes la festa mes maca del nostre país,
sense desitjar-vos que gaudi-ho força d'aquest dia.
Per Sant Jordi un llibre i una rosa.
Un plat senzill i ràpid, però fet amb amor.
AMANIDA D'ARRÒS
arròs
tomàquet fregit
una mica de maionesa
(roses fetes amb maduixes)
1 pot de blat de moro
tonyina
amanida
SOM-MI
Bullir l'arròs 10 minuts, passar-ho per aigua per treure el midó i posar a l'escorredora.
Barrejar l'arròs amb la tonyina i una cullerada de maionesa.
Posar amb un motllo rectangular i aprestar perquè quedi amollat.
Desmot llar amb una safata o plat, cobrir amb el tomàquet fregit i decorar amb el blat de moro.
Acompanyar amb amanida verda.
Feliç Diada de Sant Jordi
un plat fantastic per un dia unic!! feliç diada! petons
ResponEliminaBona idea, Isabel! Aquest Sant Jordi comestible que ens proposes segur que agrada a petits i grans! Que passis un dia ben bonic!
ResponEliminaTant de dolç i tu has portat la recepta salada...Nutritiva, sana i amb una maquíssima presentació....Bon Sant Jordi.
ResponEliminaMolt bona idea i ben curiosa!!! T'ha quedat genial!
ResponEliminaUna idea molt original!!!! Petonets
ResponEliminaIsabel; Un altre manera de menjar, un "altre" forma de pastís de Sant Jordi¡¡
ResponEliminaBona diada Isabel¡¡ :O) :O)
em sembla un plat perfecte per a una de les millors diades de catalunya!, senzill, sanissim, bo, vistós i original!, què més es pot demanar.... potser una ració?...una abraçada guapa!
ResponElimina