Aquest mes la Marina de Xocolata Desfeta i la Sandra i en Xavi dels Fogons e la Bordeta, ens ham proposat per la Recepta del 15, com ingredient convidat els BOLETS.
Us posso una foto de la recepta i un altre de com a mi mes m'agraden els bolets (fets a la planxa amb all i julivert)
INGREDIENTS
2 peus de porc
400 grams de rovellons
2 cebes mitjanes
1 fulla de llorer
2 grills d'all
1 tomàquet madur
1/2 got de vi
sal i pebre negre
julivert
per fer la picada
6 o 7 ametlles
1 grill d'all
1 mica pebre vermell
SOM-MI
Posar a bullir els peus tallats amb una cassola coberts d'aigua, afegir la ceba tallada per la meitat, un grill d'all, la fulla de llorer uns granets de pebre i una mica de sal. Coure a foc lent de 1 1/2 hora a 2 hores.
Picar l'altra ceba i fer un sofregit a foc lent. Quan agafi color afegir un grill d'all picat i el tomàquet pelat i tallat a trossets petits.
Quan tinguem el peus cuits i tous, trèiem els ossos mes grossos i afegim al sofregit, a continuació tirem el vi fins que s'evapori, ho reguem amb un cullerot del brou de bullir els peus i salpebrem.
A mitja cocció afegim la picada ( ametlles, 1/2 grill d'all i el pebre vermell) diluïda amb una mica del brou.
Mentrestant coem els rovellons a la planxa o amb una paella amb una mica d'oli i espolsat amb julivert picat.
Deixeu coure lentament uns 5 minuts i afegim els bolets, deixem coure 5 minuts més. Per tant de barrejar els sabors.
Servir calent.
Us posso una foto de la recepta i un altre de com a mi mes m'agraden els bolets (fets a la planxa amb all i julivert)
2 peus de porc
400 grams de rovellons
2 cebes mitjanes
1 fulla de llorer
2 grills d'all
1 tomàquet madur
1/2 got de vi
sal i pebre negre
julivert
per fer la picada
6 o 7 ametlles
1 grill d'all
1 mica pebre vermell
SOM-MI
Posar a bullir els peus tallats amb una cassola coberts d'aigua, afegir la ceba tallada per la meitat, un grill d'all, la fulla de llorer uns granets de pebre i una mica de sal. Coure a foc lent de 1 1/2 hora a 2 hores.
Picar l'altra ceba i fer un sofregit a foc lent. Quan agafi color afegir un grill d'all picat i el tomàquet pelat i tallat a trossets petits.
Quan tinguem el peus cuits i tous, trèiem els ossos mes grossos i afegim al sofregit, a continuació tirem el vi fins que s'evapori, ho reguem amb un cullerot del brou de bullir els peus i salpebrem.
A mitja cocció afegim la picada ( ametlles, 1/2 grill d'all i el pebre vermell) diluïda amb una mica del brou.
Mentrestant coem els rovellons a la planxa o amb una paella amb una mica d'oli i espolsat amb julivert picat.
Deixeu coure lentament uns 5 minuts i afegim els bolets, deixem coure 5 minuts més. Per tant de barrejar els sabors.
Servir calent.
No sóc gaire de peus de porc. A mi dóna'm els rovellons, que m'encanten!!!
ResponEliminaUna proposta molt bona pel 15: bolets. Jo tampoc no sóc gaire de peus de porc però... vaja, si me'n poses un plat com aquest, me'l menjo segur, eh? he he. Petons
ResponEliminaA mi si m'agraden els peus de porc, amb els rovellons no els he fet.
ResponEliminaPetons.
M´hi apunto al club de les " no sóc gaire de peus de porc"...però reconec que els fans d´aquest plat es tornarien bojos amb l´acompanyament dels rovellons.
ResponEliminaJo em quedo amb el plat de rovellons, i si he pogut anar al bosc a buscar-los encara millor.
ResponEliminaJo estic descobrint els peus de porc i aquests me'ls menjaria encantada, quina pintassa!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Isabel, jo no menjo peus de porc però amb la pinta que fa entren ganes...
ResponEliminaNani
Aquest plat m'agradaria... peus de porc i rovellons!!! No faig mai peus de porc i mira que m'agraden! bon plat ! petó
ResponElimina