Amb aquesta recepta, participo
a la convocatòria de Novembre
de Memòries d'una Cuinera.
INGREDIENTS
3 ous petits
175 grs. de sucre
60 ml. de llet
190 ml d' oli de girasol
210 grs. de farina de rebosteria
1/2 sobre de llevat
un polsim de sal
ratlladura de llimona, taronja o canyella...
SOM-MI
Batre els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos.
Barregem la llet amb l' oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc, batent lentament.
Apart, barrejar la farina amb el llevat, la sal, i la ratlladura de llimona o la canyella.
L' afegim amb dues o tres vegades a la barreja de ous, sucre, oli i llet, i cada vegada batem bé.
Acabem de batre bé uns 2 minuts.
Posar la massa amb un bol i tapem amb un film i la deixem a la nevera, com a mínim una hora. Si volem la hi podem deixar fins l' endemà.
Repartim, amb una cullera, la massa a les càpsules de paper per magdalenes, jo poso les càpsules dins un dels motllos especials per magdalenes o flameres.
Les omplim fins a tres quartes parts.
Enfornem, en el forn preescalfat a 210 graus, durant 14-16 minuts. Les posem a la part baixa del forn, i és molt important no obrir-lo durant la cocció.
Deixar refredar i empolsar amb sucre molt.
Aquesta recepta es la bàsica, surten super bones, però si volem les podem farcir o cobrir-les amb xocolata.
sempre surten de 10!! són bonissimes aquestes magdalenes! petons
ResponEliminaHola Isabel guapa tu
ResponEliminaM´encanten les receptes d´en Barriga
T´han quedat precioses, mil petonets dolços, Susanna
T'han quedat precioses, Isabel. Jo també vull fer aquestes pel repte. El Xavier Barriga m'encanta... i és de girona! M'enamora... he he.
ResponEliminaUNa recepta que no falla mai!
ResponEliminaT'han quedat fantàstiques Isabel!! Jo les he fet un parell de vegades però no hi ha manera que em quedi una muntanyeta decent! I mira que uso tots els trucs.... hauré de seguir provant!
ResponEliminaApa, Isabel unes magdalenes boníssimes! Memòries d'aquest farà un bon resum.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Seguro que estaban muy ricas!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es
aquesta recepta està trionfant al recull d'aquest mes!!! gràcies per participar. petonets
ResponEliminaJo també les poso dins de flameres, és un bon truc.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar.
Aquestes sempre queden bé, oi? i són tan bones!!! petó
ResponElimina