La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 28 d’abril del 2011

CARPACCIO DE CARABASSÓ AMB CÒCTEL DE GAMBES




INGREDIENTS:
  • 2 carbassons
  • 2 fulles d'enciam
  • 150 grams de gambes pelades
  • palets de cranc
  • salsa rosa
  • sal
  • vinagreta
PREPARACIÓ:

Rentem el carabassó, amb un pelador pelem només una tira. A continuació tallem tires d'aquest carabassó fins arribar a la par de les llavors. Girem el carabassó i tallem les tires per l'altra banda. Tenen que quedar senceres de dalt a baix.

Les estenem i salem, sobre un paper de cuina. Deixem uns minuts.

Mentrestant tallem l'enciam petit i el barregem amb les gambes escaldades i els palets de cranc amb la salsa rosa com si fe cim un còctel de gambes.

Fem rotlles amb el carabassó, com pode-ho veure a la foto i farcim amb el còctel.

Podem servir posant al fons de la safata una mica de salsa rosa o amb una vinagreta a gust.

11 comentaris:

  1. El carbassó i les gambes són una combinació fantàstica. M'agrada aquesta presentació, la trobo exquisida i ideal per un dia de convidats de quedar bé ;)

    ResponElimina
  2. ostres que maco ha quedat i segur que molt bo,es fantasticcc.petons

    ResponElimina
  3. Elegant, gustós i si posem poca salsa ideal per conservar la línia!!

    ResponElimina
  4. muy buneo y la presentacion muy buena, me gusta mucho
    peto
    miquel

    ResponElimina
  5. Una presentació molt bonica Isabel, t'ha quedat de luxe!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. m'agrada com has utilitzar el carbassó! queda molt elegant!!! apuntadíssim. Petonets

    ResponElimina
  7. Hola Isabel,
    Quina cosa més maca que has preparat! Queda una presentació molt maca, per un soparet especial trobo que es una molt bona idea. Petonets

    ResponElimina
  8. Fantàstic! Ideal per l´operació biquini.

    ResponElimina
  9. Hoal Isabel!
    Quina idea mes bona! Això de fer servir el carbassó com a recipient es fantàstic! M´ho apunto!
    Petons

    ResponElimina
  10. Quina presentació tan bonica, una combinació excel·lent

    ResponElimina
  11. Isabel, quin entrant més elegant i deliciós!! :)
    Petons!

    ResponElimina