La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 14 d’abril de 2011

FAVES A LA CATALANA



INGREDIENTS:

  • 2 kg. de faves tendres
  • 4 cebes tendres
  • 3 alls tendres
  • 100 grams de cansalada viada
  • 150 grams de botifarra de faves
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • 5 fulles de menta
  • aigua

PREPARACIÓ:

Desgranar les favetes, tallar la ceba, la cansalada, la botifarra negra i netejar els alls tendres.
Posar al foc una cassola, millor sigui de fang amb una mica d'oli, la ceba, els alls també tallats i fer una parell de voltes, afegir la cansalada les faves desgranades, sal pebrar i regar-les amb una mica d'aigua.

Baixar la potencia de foc, donar-hi un parell de voltes i tapar la cassola, de tan en tan remenar i tornar a regar les favetas d'acord al que necessitin.

Quan siguin cuites, afegir la botifarra tallada a rodelles i uns 2 minuts mes.

Tancar el foc i posar les fulles de menta, tallades petites, remenar, deixar reposar amb la cassola tapada perquè agafin l'aroma.Bon profit!!!

14 comentaris:

  1. Gràcies Isabel per participar, ens encanten les teves faves a la catalana!! Són boníssimes!! Tenen una pinta tremenda!
    Petonets
    Sandra

    ResponSuprimeix
  2. Isabel hoy casi hacemos la misma, solo nos separe un ingrediente y el liquido
    buena y sabrosa
    peto
    miquel

    ResponSuprimeix
  3. Bon dia Isabel!
    Què bones les faves a la catalana!!!! Tenen una pinta exquisida. Petonets

    ResponSuprimeix
  4. Que bones que són les faves a la catalana... Si és que és un clàssic que no falla mai. Tenen una pinta que... ai! guardame'n un plateeet!
    Gràcies per participar!!
    Petonets!

    ResponSuprimeix
  5. Les faves de tota la vida...boníssimes i que serveixen com a excusa per anar al gimnàs.

    ResponSuprimeix
  6. una recepta de sempre que t'ha quedat fantàstica!!!!! petonets i bon cap de setmana

    ResponSuprimeix
  7. En aquest recull de receptes de faves, la recepta a la catalana és ben representativa i boníssima-

    ResponSuprimeix
  8. Hola Isabel!
    Jo les he fet semblats, només que hi he afegit pèsols. Bonissimes! Ara em quedo donant una volteta per el teu bloc.
    Petons
    Anna

    ResponSuprimeix
  9. Hola Isabel!
    Acabo de descubrir la Recepta del 15 i he estat xafardejant les receptes de faves perque avui he comprat uns kilets... I aixi he arribat al teu blog!!! Em quedo com a seguidora perque tens unes receptes bonissimes!!!
    Quedes convidada al meu blog...
    Una abraçada
    Sònia

    ResponSuprimeix
  10. Raquel
    Los platos guisados y más las habas es difícil ponerles tiempo.
    De habas hay de muchos tamaños, más tiernas y más granadas.
    Eso lo comprobarás tu misma, cuando las cocines.
    Te aconsejo las cocines tapadas, para que se hagan al vapor.
    Para que tengas una idea, tamaño mediano unos 30 minutos.
    Grácias por pasear por mi blog.
    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  11. Molt bone la recepte.una cosa ,els celiacs la poden pendre sense cap inpediment.

    ResponSuprimeix
  12. Suposso que si pero no se si la botifarra pot portar algun ingredien nociu

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Si tens dubtes ho tens fàcil, no posis la botifarra, et quedarà igual de bo.
      Gràcies per visitar el meu blog.

      Suprimeix