INGREDIENTS
300 grams de pastanaga neta
1 ceba
1 porro
1 patata
sal i pebre
1 l. de brou vegetal o aigua
1 grill d'all
llavors (optatiu)
formatge ratllat Emmental pel cruixent
SOM-HI
Rentar i tallar les verdures.
Amb una cassola amb una mica d'oli ofegar la ceba, el porro i l'all, afegir la pastanaga pelada i tallada a daus i la patata i remenar, seguidament afegir el brou vegetal o aigua, coure fins que sigui cuita la verdura i les pastanagues toves (uns 20 minuts aproximadament)
Passar les verdures per la batedora i amb poc brou, la resta l'afegim a poc a poc, fins a trobar la textura desitjada (perquè no quedi aigualit)
Provar i rectificar de sal.
Servir tebi amb el cruixent de formatge. Si bé de gust empolvorar amb herbes o llavors.
Què bona! Amb el formatge convida a tastar-la.
ResponEliminaJa m'agrada sola la crema, però amb el cruixent de formatge m'encanta.
ResponEliminaPetons.
La crema de pastanaga m'agrada moltíssim! Amb el cruixent de formantge deu ser una autèntica passada!
ResponEliminaPetonets,
Olga