INGREDIENTS
1/2 litre de llet
3 ous
150 grams de sucre
200 grams pastes variades seques (magdalenes, ensaïmades, pa.....)
1 llimona
1 branca de canyella
sucre cremat líquid
aranyons o panses (per decorar)
SOM-HI
Escalfar
la llet al micró 2 minuts al 100% amb el sucre, la pell de llimona i
la branca de canyella tot ben barrejat, al foc igual amb un cassó fins que arrenqui el bull, deixar in fusionar menters es refreda.
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), les pastes trossejades i triturar.
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), les pastes trossejades i triturar.
Incorporar les clares batudes a la barreja. Caramel·litzar el motlle apte per anar al microones o al forn, amb sucre líquid i a continuació omplir-ho amb la mescla.
Introduir al micró 10 minuts al 75% de potència i refredar. Al forn, al bany maria a uns 170º de 40 a 45 minuts.
Deixar refredar, introduir al frigorífic una estona abans servir.
Desmodular, és fàcil si hem posat sota la massa, el sucre cremat líquid, com podreu veure a la foto i decorar al gust.
Es perfecte quan sobren magdalenes o ensaïmades i ja es veu que t'ha quedat molt bo.
ResponEliminaPetons.