INGREDIENTS
300 grams de pastanaga
250 grams de sucre morè
4 ous
300 grams de farina
150 ml. d'oli de gira-sol
100 grams de farina d'avellanes
1 sobre de llevat Royal
mantega
sucre llustre
panses de Corint
SOM-HI
Untar el motlle amb mantega i enfarinar.
Batre els ous amb el sucre, fins que quedi escumós.
Escalfar el forn a 180ºC.
Afegir l'oli a la mescla dels ous, la farina d'avellana, la pastanaga ratllada i les panses.
Remenar amb una cullera de fusta, mescla'n de baix a dalt.
Incorporar la farina i el llevat i mesclar fins que tot s'hagi integrat.
Abocar dins del motlle per ficar-ho al forn i baixar la temperatura a 170ºC.
Coure la coca uns 40 o 45 minuts.
Deixar refredar a temperatura ambient.
Aquest pastís em recorda que ja entrem a la tardor...Es veu molt flonjo.
ResponEliminaHe sentit avellanes? MMmmmm.....que bo deu ser, Isabel!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga