La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 30 d’agost del 2017

PASTÍS DE PASTANAGA AMB FARINA D'AVELLANES I PANSES

























INGREDIENTS

300 grams de pastanaga
250 grams de sucre morè
4 ous
300 grams de farina
150 ml. d'oli de gira-sol
100 grams de farina d'avellanes 
1 sobre de llevat Royal
mantega
sucre llustre 
panses de Corint

SOM-HI 

Untar el motlle amb mantega i enfarinar.

Batre els ous amb el sucre, fins que quedi escumós.

Escalfar el forn a 180ºC.

Afegir l'oli a la mescla dels ous, la farina d'avellana, la pastanaga ratllada i les panses.

Remenar amb una cullera de fusta, mescla'n de baix a dalt.

Incorporar la farina i el llevat i mesclar fins que tot s'hagi integrat.

Abocar dins del motlle per ficar-ho al forn i baixar la temperatura a 170ºC.

Coure la coca uns 40 o 45 minuts.

Deixar refredar a temperatura ambient.
 

2 comentaris:

  1. Aquest pastís em recorda que ja entrem a la tardor...Es veu molt flonjo.

    ResponElimina
  2. He sentit avellanes? MMmmmm.....que bo deu ser, Isabel!
    Petonets i bon cap de setmana!
    Olga

    ResponElimina