INGREDIENTS
600 grams de carn de vedella
pinyons
1 ou
1 llesca de pa sense crosta
1/2 got de llet
oli
sal i pebre
1 ceba petita 2 grills d'all
1 llesca de pa sense crosta
1/2 got de llet
oli
sal i pebre
1 ceba petita 2 grills d'all
oli
1 full de paper per cuinar al forn
cebeta fregida
fulles de ruca
SOM-HI
Fer picar la carn al carnisser, amb un bol, l'hem de barrejar amb l'ou batut, sal i pebre, la llesca de pa mullada amb llet, la ceba picada petita i els alls picats. Barrejar bé i salpebrar. Afegir un grapat de pinyonets i reservar.
Fer picar la carn al carnisser, amb un bol, l'hem de barrejar amb l'ou batut, sal i pebre, la llesca de pa mullada amb llet, la ceba picada petita i els alls picats. Barrejar bé i salpebrar. Afegir un grapat de pinyonets i reservar.
Escalfar el forn.
Menters ficar dins d'un motlle (amb aquest cas rodó), una fulla de paper per anar al forn i adaptar-la.
Sobre la carn que tenim reservada, i l'aplanem.
Fornejar el pastís durant 1 hora aproximadament (només la part de baix) a temperatura baixa uns 100ºC. o 120ºC.
Quan creiem està cuit. Escorrem amb compte, el suc que a deixat anar la carn i deixar refredar el pastís.
Desmodulem amb una safata i el cobrim amb tomàquet fregit, formatge ratllat i si volem una mica del suc que deixa anar la carn, cebeta fregida, un grapat de pinyons i en servir-lo jo, hi vaig ficar unes fulles de ruca.
Preparar-ho amb antelació, perquè el tinguem a punt, quan arribem de la platja.
Me l'apunto! Als de casa els agradarà molt!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Com és que no me n'has guardat?
ResponElimina