INGREDIENTS
1 quilo de calamars mitjans
3 cebes
1 copa de vi blanc
2 grills d'all
julivert
sal i pebre
SOM-HI
Netejar els calamars (també ho poden fer a la vostre peixateria)
Tallar la ceba petita i ficar-la amb una paella amb oli, deixar que es cogui lentament.
Quan comença agafar color afegir els calamars tallats i coure'ls uns minuts, afegir la copa de vi blanc, deixar s'evapori una mica, a continuació tirar la picada d'all i julivert, corregir de sal (poca, perquè els calamars ja en tenen), tirar un polsim de pebre i servir calents.
Bon profit!!!!!!!
Un plat que sempre he menjat a casa, desde que era petita i m'agrada molt i ara al ceure el teu plat me l'has fet recordar.
ResponEliminaPetons.
Mmmmm...jo porto el pa i el compartim! Què et sembla?
ResponEliminaPetonets,
Olga
Hola preciosa,
ResponEliminate venc a vistar pq aquesta oloreta de calamars arriba fins aquí,m'encata el que ens has preparat ho compartirem amb el meu pastís.
Petonets¡¡