4 tires de costella de porc
2 tomàquets madurs
2 grills d'all
vi blanc 1/2 got
sal
pebre en gra i molt
oli d'oliva
carbassó per acompanyar
SOM-HI
Salpebreu la costell de porc per les dues bandes.
Tot seguit, poseu la costella de porc en una plata de forn, afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.
Deixeu-ho coure al forn calent durant 20 o 25 minuts a 180ºC
Després, afegiu-hi el vi blanc i els tomàquets tallats, un grill d'all i coure durant 25 minuts més (si queda molt sec, afegiu-hi si cal una mica d'aigua o caldo).
Menters es couen, s’ha d’anar donant volta a les costelles per tal que quedin daurades per totes bandes.
El caldo de la cocció el retirem i el passem per la batedora i reservem.
Una vegada estiguin llestes es poden servir, acompanyada amb la salsa i els nius de carbassó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada