Aprofitant uns calçots petits, que vaig reservar perquè eren molt prims i una massa de pasta de full que feia dies corria pel frigorífic, vaig fer aquesta coca.
Regada amb una mica de salsa per calçots. Ens va sorprendre!!!!!!!!!!!
INGREDIENTS
1 massa de pasta de full
6 calçots petits
salsa romesco
SOM-HI
No té gaire secret, simplement posar en marxa el forn a 180º
Mentrestant, treure la massa del frigorífic.
Passar per la paella amb una mica d'oli els calçots nets i tallats petits, fins que agafin una mica de color.
Punxar la massa de full amb una forquilla i sobre ficar els calçots cuits.
Ficar la safata al forn ja calent, uns 25 minuts aproximadament i llest.
Servir amb una mica de salsa per calçots.
Tres ingredients i un resultat de 10.
ResponEliminaPetons.
Què fàcil de fer i què bona que deu estar!
ResponEliminaOOOOoohhh! Prenc bona nota de la teva coca, Isabel! Que bona ha de ser!
ResponEliminaPetonets,
Olga
ResponEliminaIsabel; A mi també em sorprendria... temps de calçots i una bona forma de fer-los també¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)