INGREDIENTS
250 grams d'arròs
6 gambes o llagostins
700 ml. d'aigua mineral o fumet de peix
1 pebrot
3 o 4 alls tendres o 1 grill d'all
2 carxofes
1 grapat de pèsols
1 pastanaga
1 tomàquet madur
oli
sal
1 branca de julivert
safrà (optatiu)
SOM-HI
Primer preparar tots els ingredients, rentar les gambes. Netejar les verdures i escalfar l'aigua o fumet.
Posar a la paella l'oli i ficar les gambes (volta i volta) i reservar.
Tallar les carxofes netes molt fines i passar-les per la paella que hem cuit les gambes i quan comencin a ser rosses, reservar-les.
A continuació els alls tendres, el pebrot, la pastanaga, tot tallat petit i els pèsols. Quan comenci a agafar color i tirem el tomàquet ratllat i a foc molt lent, deixem que es comenci a coure (el secret del sofregit és, no volgué córrer), a continuació i tirem l'arròs, que el tindrem uns 2 minuts, perquè agafi els sabors i després l'aigua calenta o caldo (reserva'n una mica).
Quan faci uns 10 minuts, que cou l'arròs, afegir les gambes, les carxofes reservades i afegir una picada d'all i julivert, deixar coure uns 4 minuts més.
Tancar el foc i tapar la paella amb un drap, deixar reposar uns 5 minuts i servir.
Bon profit!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada