Ingredients
1 ceba
1 grill d'all (opcional)
sal
un polsim de pebre
1 got de llet
farina
50 grams de formatge blau
oli
1 ou
pa ratllat
un grapat de pinyons
Som-hi
Amb una paella amb oli, posem la ceba tallada petita, quan agafa color
afegir els espinacs i el grill d'all, deixem coure a foc lent fins que
siguin cuits, seguidament afegir una cullerada sopera de farina, coure
tot remenant i ficar-hi la llet, després el formatge tallat a trossets i
els pinyons, remenar fins que la llet s'absorbeix, rectificar de sal i
retirar quan la pasta se separa de les parets de la paella (si cal,
posar mes llet o si queda molt clara, una mica de farina diluïda amb una
mica més de llet).
Abocar amb una safata i deixar refredar, embolicar les croquetes i arrebossar amb farina, ou i pa ratllat, deixar reposar i fregir amb oli abundant.
Bon profit ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Abocar amb una safata i deixar refredar, embolicar les croquetes i arrebossar amb farina, ou i pa ratllat, deixar reposar i fregir amb oli abundant.
Bon profit ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
M'encanta la combinació me l'apunto!!
ResponElimina