Aquesta recepta es pot fer amb altres peixos. Amb aquest cas la vaig fer amb una bruixa.
INGREDIENTS
1 bruixa gran per fer-la a filets
1 porro petit o ceba tendre
2 alls tendres
pebrots de colors a tires
tomàquets cirerols
1/2 got de vi blanc
oli d'oliva
sal
julivert
SOM-HI
Fem que el nostre peixater ens talli el peix a filets, treien l'espina central.
Rentar i ficar a l'escorredora.
Netejar les verdures i tallar-les.
Amb una safata per cuinar al forn, fiquem mig porro i els alls tendres tallats a trossets, regar amb oli d'oliva.
Passats 5 o 6 minuts, afegir els pebrots i els tomàquets, salpebrar i ficar-hi 1/2 got de vi blanc (si veiem que fa falta suc podem tirar-hi una mica d'aigua.
Deixem coure 5 minuts més i per últim els filets de peix.
Quan veiem siguin cuits uns altres 5 minuts aproximadament. Treure del forn i espolsar per sobre julivert picat.
Servir i bon profit !!!!!!!!!!
Una recepta ben saludable! A més es pot fer amb tot tipus de peix! Me l'apunto, Isabel! Una abraçada!
ResponElimina