INGREDIENTS
4 talls de tonyina fresca
1 carbassó
fulles d'alfàbrega
ametlles picades
sal i pebre
oli d'oliva
1 cullerada salsa soia
taquets formatge parmesà
SOM-HI
Rentar els carbassons, tallar-los a rodelles gruixudes d'1/2 centímetre, pintar les amb oli d'oliva, sal i pebre. Deixar amb una safata i una estona que s'impregnin.
Coure amb una planxa calenta, per banda i banda, fins que comencin a agafar color, al gust, o més cruixents o més cuites.
A continuació, quan siguin cuites amanir amb la salsa de soia, alfàbrega, les ametlles picades i la resta d'oli, rectificar de sal i pebre i esperar que es refredin. Acompanyar amb làmines de formatge parmesà.
Rentar i escorre els talls de tonyina. Quan sigui seca, amb una paella ficar unes gotes d'oli i coure-la, volta i volta.
Servir acompanyada amb els talls de carbassó.
Un plat ben complert per l'estiu: proteïnes i verdures! Molt saludable! En prenc nota! Una abraçada!
ResponElimina