Ideal per aperitius o per acompanyar carns.
L'alvocat, es una fruita que té quantitat de propietats, ajuda a reduir el colesterol, és antioxidant, rica en magnesi i potassi i preveu de malalties cardi vasculars i a més, altres moltes qualitats.
INGREDIENTS
3 alvocats madurs
2 tomàquets
1 ceba
1 pebrot verd
llimona
coriandre
sal
oli d'oliva verge
3 alvocats madurs
2 tomàquets
1 ceba
1 pebrot verd
llimona
coriandre
sal
oli d'oliva verge
SOM-HI
Trinxar la ceba i deixar-la amb una mica de sal i llimona.
Escaldar els tomàquets vermells i pelar-los, tallar-los a bocins i barrejar amb la ceba i el pebrot tallat molt petit.
Partir els alvocats per la meitat i buidar amb l'ajut d'una cullera, reservar els pinyols.
Aixafar
els alvocats i fer-los puré, barrejar amb la ceba, el pebrot i el
tomàquet, salar al vostre gust, amanir amb una mica d'oli i posar els pinyols dins de la pasta del
guacamole, fins a l'hora de servir-lo, per tant no es rovelli.
Servir amb llavors de sèsam, natxos de blat, burritos, xips...........
ResponEliminaIsabel; Un bon aperitiu, diferent e ideal per acompanyar altres plats.
Amb la variació està al gust.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
a primer cop d'ull pensava que els pinyols eren ous...! santa llúcia! què bo el guacamole!petons
ResponEliminaBoníssim el guacamole amb uns natxos o a cullerades!!
ResponEliminaPetons.
Si m'agrada el guacamole!, però el ben fet!, que n'hi ha cada un.... Aquest té tots els ingredients que li calen i ben segur les millors mans!, ja vindria amb una torradeta per posar-me'n... Un petó Isabel!
ResponEliminaNo ho sabia això dels pinyols! Gràcies per la informació.
ResponEliminaPtnts
Glòria