La tonyina és un peix blau, molt recomanable per la quantitat de beneficis que proporciona a la nostre salud.
Es rica en Omega 3- que ajuda a disminuir el colesterol. Té infinitats de vitamines
B2-B3-B6-B9-B12 i liposolubles A i D, que afavoreixen l'absorció de calci i el regula a la sang. Conté fosfor i magnesi a més és rica en ferro i iode.
Peix totalment recomanable per la nostre salud, es limita el seu consum per als que pateixen d'àcid úric.
INGREDIENTS
2 talls de tonyina fresca
1 ceba petita
2 grills d'all i julivert
1 manat d'espàrrecs
salsa de soia
SOM HI
Tallar o fer tallar a la peixateria, la tonyina a daus sense pell, netejar i posar a una escorredora.
Tallar la ceba petita i trinxar els alls i el julivert.
Posar oli amb una paella i fer un sofregit a foc lent de la ceba, quan comença a agafar color afegir els alls trinxats i la tonyina.
Cocció ràpida, perquè la tonyina no es sequi, remoure un parrell de minuts i abans de retirar del foc afegir unes cullerades de salsa de soia, remenar.
Acompanyar amb espàrrecs fets a la planxa o al vapor i empolvorar el peix amb julivert picat.
Bon profit!!!!!!!!!!!
Una recepta que no necessita gaire temps per fer-la i amb els espàrrecs com a companyía es una bona idea.
ResponEliminaPetons.
Trobo que la guarnició amb espàrrec la fa encara més bona.
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; La tonyina, com molt bé diu l'Ana, no necessita gaire temps per fer-la, acompanyada amb espàrrecs i la salsa de soia, és un plat ple de vitamines per el cos.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Ben fàcil i boníssim!! bona setmana!
ResponEliminaBen fàcil i boníssim!! bona setmana!
ResponElimina