INGREDIENTS
1 bròquil
alls tendres
2 talls prims de cansalada viada
oli d'oliva
sal
oli
pebre
SOM-HI
Netejar el bròquil, pelar les patates i els alls tendres i tallar-ho tot a trossos petits, rentar-ho i escórrer.
Posar a bullir les patates i el bròquil amb aigua i sal fins que quedi ben cuita. Quan sigui cuit escórrer.
Amb un paella amb una mica d'oli, ficar els alls tendres tallats, la cansalada tallada a
trossos petits i coure fins que quedi rosa, reservar. Amb en mateix oli ficar la verdura, salpebrar, aixafar fins que agafi color, fins que quedi a trossos petits, afegir la cansalada i els alls, mesclar donar unes voltes a la paella i servir calent.
Una bona idea Isabel, fer el trinxat amb bròquil, ha de estar molt bo.
ResponEliminaPetons.
Ben sana i amb el gustet de l'olivada encara més!! petons
ResponEliminaBen sana i amb el gustet de l'olivada encara més!! petons
ResponEliminaIsabel, quantes patates hi poses aprox? T'ho pregunto perquè a la relació d'ingredients no ho indiques i no sé ben bé quina proporció
ResponEliminaGràcies
Elisenda
Tot depèn del mida de les patates, si son de mida mitjana posaria unes 3 , es optatiu, depèn del el que us agradi.
EliminaGràcies per visitar el meu blog.