La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 14 de maig del 2016

TRINXAT DE BRÒQUIL



INGREDIENTS

1 bròquil
alls tendres
2 talls prims de cansalada viada
oli d'oliva
sal
oli
pebre

SOM-HI

Netejar el bròquil, pelar les patates i els alls tendres i tallar-ho tot a trossos petits, rentar-ho i escórrer. 

Posar a bullir les patates i el bròquil amb aigua i sal fins que quedi ben cuita. Quan sigui cuit escórrer.

Amb un paella amb una mica d'oli, ficar els alls tendres tallats, la cansalada tallada a
trossos petits i coure fins que quedi rosa, reservar. Amb en mateix oli ficar la verdura, salpebrar, aixafar fins que agafi color, fins que quedi a trossos petits, afegir la cansalada i els alls, mesclar donar unes voltes a la paella i servir calent.  

5 comentaris:

  1. Una bona idea Isabel, fer el trinxat amb bròquil, ha de estar molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ben sana i amb el gustet de l'olivada encara més!! petons

    ResponElimina
  3. Ben sana i amb el gustet de l'olivada encara més!! petons

    ResponElimina
  4. Isabel, quantes patates hi poses aprox? T'ho pregunto perquè a la relació d'ingredients no ho indiques i no sé ben bé quina proporció
    Gràcies
    Elisenda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot depèn del mida de les patates, si son de mida mitjana posaria unes 3 , es optatiu, depèn del el que us agradi.
      Gràcies per visitar el meu blog.

      Elimina