UNA MANERA DIFERENT DE
FER I MENJAR LA PASTA.
INGREDIENTS:
- 350 grams de pasta
- 2 albergínies
- 2 cebes tendres
- 2 grills d'all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada d'orenga o farigola
- alfàbrega fresca
- sal i pebre
PREPARACIÓ:
Rentar les albergínies, amb un pelador semi pelar-les i tallar-les a cuadrets regulars.
Salar i posar a l'escorredora (uns 15 minuts), de tan en tan, remenar.
Tallar també les cebes i fregir amb la meitat del oli. A mitja cocció, afegir les albergínies, posar l'all tallat i l'orenga i coure a foc suau 15 minuts. Rectificar de sal i posar una mica de pebre.
M'entres tan bullir la pasta amb força aigua amb sal. Quan sigui cuita (al dente), escorre la pasta i mesclar amb les albergínies, amanir amb la resta d'oli (millor sigui verge). Abans de servir, tirar per sobre l'alfàbrega picada.
Us sorprendrà ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Els llaços no es veuen gaire i en canvi són els meus preferits!, amb l'albergínia segur estan boníssims!. Has vist el blog de Magnòlia a la cuina?, ha fet més o menys el mateix cruixent de formatge, amb palet i tot, quina coincidència!,tinc l'enllaç al meu blog, a la llista,just sota del teu. A reveure Isabel i bon cap de setmana.
ResponEliminaUna bona proposta combinar l'albergínia amb la pasta. Tinc a casa tots els ingredients menys l'alfàbrega, m'hauré d'esperar a comprar-ne, perquè no em vull deixar ni un sabor!
ResponEliminaFacil sorprenent bon color i segur millor sabor!!!
ResponEliminaPasta i albergínia, una combinació perfecte!
ResponEliminaMERCÈ I GLORIA.
ResponEliminaEspero qu'els provis i em puguis dir si t'han agradat.
Fins aviat.
GURMET:
Gracies per els comentaris. M'agradat molt el teu blog. Molt divertit.
MARTA:
M'agradat molt contactar amb tú. Gracies també per els comentaris.
Bon cap de setmana.