La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 25 d’abril del 2010

CRUIXENT DE FORMATGE











Ara si, a qui va la recepta del cruixent de formatge. Molt divertit i que pot fer de un plat senzill, un plat de festa. Per un aperitiu i per qualsevol puré. Com veieu per acompanyar unes simples verdures a la brasa.


INGREDIENTS:

  • 150 grams de formatge ratllat tipus Emmental rapé , a filets
  • paper per anar al forn (vegetal anti-adherent)
  • 1 Microones i res més.

PREPARACIÓ:

Tallar el paper vegetal, a quadrats de l'amplada del paper. Plegar en quatre , meitat i meitat.

Posar al mig del paper, un grapat de formatge (aproximada ment una cullerada) que quedi solt, no apilotat.

Si fem broquetes poden cabre 2 cada vegada, posem sobre la rodona del formatge un palet de broqueta i tancar el paper, posar sobre el plat del microones i sobre un pes (un altre plat, una tassa, etc.). Per a què, ell formatge quedi separat i pla.

Si fem un cruixent per acompanyar, dins del paper un grapat de formatge, tancar i aixafar.

Programar 1 minut al 75% de potencia i deixar refredar.

I llest. Prove-ho, son bonissíms...........

Amb 150 grams de formatge surten unes 25 broquetes aproximadament.

3 comentaris:

  1. iSABEL: SÓN PRECIOSES AQUESTES "FLORS"!, és un detall maquíssim que ben segur et copiaré.A reveure!

    ResponElimina
  2. M'encanten les receptes que has amb el microones, no costen de fer però molt resultones, com aquestes flors tan boniques, o les ametlles torrades, tan booooones!

    ResponElimina
  3. Mercè i Gloria
    Ja sé que en general,els amants de la bona cuina no son massa partidaris del microones.
    Però a mi m'ajuda força a la cuina. Es un utensili, com podría ser una batedora o altre eletrodomèstic, que lo importam es saber fer-lo servir en moments puntuals.

    Prove-ho aquest cruixent, a més de fàcil es bonissím........
    Gracies p'els vostres comentaris.
    Un petó GUAPES.

    ResponElimina