Ideal per deixar-lo fet amb antelació i es pot menjar fred o calent
INGREDIENTS
750 grams de carn de vedella per picar
1 salsitxa alemanya
3 fulls de formatge tallat a làmines
2 talls de pernil dolç
1 ou
1 llesca de pa sense crosta
1/2 got de llet
farina
oli
sal i pebre
1 ceba
2 grills d'all
1 tomàquet
SOM-MI
Fer picar la carn al carnisser, a la que tenim que barrejar l'ou batut, sal i pebre i la llesca de pa mullada amb llet. Reservar la barreja.
Embolicar la salsitxa amb formatge i el pernil dolç i cobrir amb la barreja de carn picada,
fem la forma d'una pilota.
Arrebossar la pilota amb farina blanca i sella a la paella o cassola amb una mica d'oli calent per totes bandes.
Quan sigui una mica daurada afegir la ceba i el tomàquet tallats a grills i l'all. (optatiu una copeta de brandi ) Passat uns 5 minuts afegir una tassa de caldo o aigua i deixar coure, per totes bandes, fins que es consumeixin els líquids.
Deixar refredar i tallar, es pot servir fred o calent amb una salseta o acompanyament.
Isabel; Té un aspecta i una mossegada extraordinària¡¡
ResponEliminaCalent o fred -si és el cas, per fer un resopor- també queda
molt i molt bé, en fi. Fabulós Isabel¡¡
Salutacions¡¡ :O)
Aquest rodó fa de molt bon menjar, al ser amb la carn picada ningú es queix i meny alb el farciment que has ficat.
ResponEliminaPetons, fins aviat.
mmm! Que bo! Me n'has fet venir ganes!
ResponEliminalo haré esta semana un beso isabel
ResponElimina