Estiu, temps d'amanides
INGREDIENTS
1 bossa de brots o de ruca
favetes mini
50 grams de retallons de pernil
encenalls de formatge parmesà
sal
oli de nous
SOM-HI
M'agrada tindre a casa olis amb diferents sabors, amb aquest cas, ho vaig amanir amb un oli de nous.
Posar un cassó al foc amb oli, escalfar amb un grapat de nous a foc baix durant uns minuts (podem posar uns granets de pebre) procurant que la temperatura sigui d'uns 60º i així es perfumarà l'oli, que una vegada fred, el posarem amb una ampolla petita de vidre amb tap. Es deixa reposar i tindrem durant uns dies, oli perfumat per donar un toc diferent a les amanides.
El demès no te cap secret, muntar l'amanida amb els enciams , les favetes, el pernil, amanir i sobre presentar amb els encenalls de parmesà.
INGREDIENTS
1 bossa de brots o de ruca
favetes mini
50 grams de retallons de pernil
encenalls de formatge parmesà
sal
oli de nous
SOM-HI
M'agrada tindre a casa olis amb diferents sabors, amb aquest cas, ho vaig amanir amb un oli de nous.
Posar un cassó al foc amb oli, escalfar amb un grapat de nous a foc baix durant uns minuts (podem posar uns granets de pebre) procurant que la temperatura sigui d'uns 60º i així es perfumarà l'oli, que una vegada fred, el posarem amb una ampolla petita de vidre amb tap. Es deixa reposar i tindrem durant uns dies, oli perfumat per donar un toc diferent a les amanides.
El demès no te cap secret, muntar l'amanida amb els enciams , les favetes, el pernil, amanir i sobre presentar amb els encenalls de parmesà.
Una combinació boníssima i ideal per aquests dies de calor, un petó!
ResponEliminaEs una amanida molt bona amb les favetes. He tastat olis de diferents sabors, però aquest de nous encara no, per les amanides ha de ser exquisit.
ResponEliminaPetons i fins aviat que ja tinc ganes.
Uaua...aquestes vacances...mira que et dic: ME LA FAIG!
ResponElimina