Una recepta ràpida, però sobre tot cardio saludable
INGREDIENTS
1/2 porro
1 carbassó
2 filets o supremes de salmó
sal i pebre
1 picada d'all i julivert
oli d'oliva
SOM-HI
Rentar els filets de salmó i eixugar bé, sobre un paper de cuina.
Menters tant picar el porro i tallar el carbassó a talls petits.
Amb aquest cas, esta fet amb la vaporera de Lékué, que ens varen regalar a Tarragona
el dia de la trobada de blogs. Es un estri que ocupa poc i desprès de veure el resultats segur que el faré servir molt.
Ficar sobre la reixeta interior el porro, només humit amb l'aigua de rentar lo (1 minut al micro a
750 W.) A continuació, ficar sobre el carbassó amb una mica d'oli i sal, tornem al micro 1 minut mes.
Deixar reposar dins del micro un altre minut, estirar de la reixeta i ficar la a sobre de les verdures.
Posar sobre les supremes o filet de salmó, una picada d'all i julivert, sal amb moderació, una mica de pebre i una mica d'oli, coure'l
2,5 minuts mes al micro.
Deixar reposar i llest per menjar. Total 10 minuts i un salmó deliciós.
Jo fa un parell d'anys que tinc aquesta vaporera de lekué i l'he utilitzat moltíssim, sobretot per fer peix. El salmó m'encanta com queda, està per repetir, oi? un petó!
ResponEliminaSense quasi embrutar, es ràpid de fer i sà, ja no es pot demanar rés més.
ResponEliminaPetons.
Aquesta vaporera va molt bé, diuen tots els que la tenen, i embrutes el mínim!!! Jo cuino molt al vapor també, però amb els estris de tota la vida, que no sóc tan moderna com vosaltres!!!
ResponEliminajo el faig moltes vegades aixi el salmo! m'encanta aqeusta silicona de lekue! jeje ptons
ResponEliminaTothom diu que va molt bé, el motlle lekué, oi? veig que aquest salmó n'és una bona prova... he he he. Petons!
ResponEliminaNo tinc cap lekué d'aquest però potser hauré de fer un pensament, tothom diu que va tant bé. Ara el que menjo és aixó... verduretes, amanides...petons
ResponEliminaJa la tenim aqui! la recepta amb la vaporera! je, je,je...t' agafo la idea pel meu salmó setmanal.
ResponEliminaAmb aquest Lekué es poden fer moltes coses, rapidetes i sense greix... tal i com ens convé.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Boníssim råpid i saludable, que més volem!! Bona Pasqua!
ResponElimina