Aquests dies de Setmana Santa es costum menjar bacallà. Sabeu quin es el meu problema.....?
Als nens en general, cuinat, no els agrada gaire i perquè mengin, els hi faig arrebossat.
La veritat no te cap secret, però esta molt bo.
Que passeu una bona Setmana Santa.
INGREDIENTS
500 g. filet o penca de bacallà.
1 manat d'alls tendres
1 ou
farina
oli
SOM-HI
Comprar el bacallà sec o dessalat a la bacallanera o be congelat.
Si es salat, rentar-lo i tenir-lo en remull 3 dies, canviar l'aigua a diari. posar-lo amb la pell dalt perquè es dessali millor.
Abans de fer-lo servir rentar-lo i escorre molt be.
Si es congelat a punt de sal, deixar-lo descongelar, rentar-lo i escorre'l.
Molt fàcil, passar-lo per farina i ou batut i fregir amb oli calent.
Amb aquest cas l'he acompanyat amb alls tendres fregits i als nens amb all i oli o maionesa.
Segur que arrebossat se'l mengen com res, oi? Quina bona pinta! Bona Setmana Santa!
ResponEliminaEl bacallà és el plat per Excel·lència d'aquestes dates i arrebossat és deliciós!! Bona Pasqua!
ResponEliminaArrebossat queda molt bo!, bé si t'agrada de tota manera és bo el bacallà! bona setmana!petó
ResponEliminaM'encanta el bacallà, de totes maneres, i així arrebossat i acompanyat d'uns allets tendres és una delícia! un petó!
ResponEliminaSegur que així se'l mengen sense rondinar, a mi també m'agrada molt!!! BonaPasqua!!!
ResponElimina