Amb aquesta recepta, participo a la convocatòria de Memòries d'una cuinera
del mes d'Abril
INGREDIENTS
250 g. farina
1 iogurt natural
200 g. de sucre

1/2 got d'oli
1/2 got de suc de taronja
ratlladura de taronja
1 sobre de llevat
pinyonets
SOM-HI
Mesclar i batre els rovells d'ou amb el sucre fins que quedi cremós, reservar.
Batre el iogurt, l'oli i el suc de taronja al que afegirem la mescla anterior
A continuació la farina amb el llevat tamisats i la raspadura de la taronja, batre, per ultim mesclar les clares muntades, suaument amb una espàtula.
Posar la mescla amb una safata per anar al forn, una mica untada amb oli i sobre un paper vegetal.
El forn escalfat a 200º C. uns 15 minuts, quan ha pujat baixar la temperatura a 180º C. uns 15 minuts mes.
Quant sigui cuit, el trèiem del forn i tebi pintar amb una mica d'almívar i pinyonets torrats.
Aquesta coca es ideal per esmorzars i berenars.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAquests pastíssos sempre triomfen
ResponEliminaUf! amb pinyons i tot!...El Harry s´ha espantat! jejeje...
ResponEliminaQue bona, aquesta coca! Jo també ja tinc la meva a punt, quasi no arribo!! M'encanta que hi hagis posat pinyons, que bons que hi queden! petons
ResponEliminaAmb taronja no l'he feta mai. Hauré de provar aquesta recepta. Fa molt bona pinta!
ResponEliminaLa de sempre, la millor!!!!!
ResponEliminaPetonets
Esmorzars, berenars, quan entres a la cuina... Una temptació!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.