La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 28 de juliol del 2013

PIZZA DE CARBASSÓ



Per fer la massa de pizza 

INGREDIENTS

250 grams de farina 

30 ml. d'oli d'oliva

200 ml. d'aigua

sal 

20 grams de llevat fresc  

per el farcit

2 cullerades de tomàquet freixit 

formatge (amb aquest cas, Mossarella)

orenga 

pot ser ceba, xampinyons, gambetes, pernil, formatges...........(el que vulguem)

SOM-HI

Amb un bol gran o sobre la taula de cuina molt neta, fiquem la farina i la sal, al mig fem un forat i posem el llevat esmicolat, poc a poc i tirem l'oli i l'aigua tèbia i amassem, anem tirant polsims de farina per que la massa corri i no parem d'amassar una bona estona de 6 0 7 minuts, la massa te que separarse de les parets del bol o de la taula de cuina. 

Col·loquem la massa amb el bol, tapada amb un drap de cuina o amb paper film i la deixem reposar amb un lloc fresc o dins del frigorífic uns 30 minuts com a mínim. Veurem que la massa creix.

Estirem la massa i amb un rodet, la fem lo prima o gruixuda que vulguem i a la mida que ens vagi bé.

Aquesta es la meva manera de fer la base de la pizza, el farcit depèn del gust que vulguem.

Jo normalment  obro el frigorífic  i m'inspiro amb el que tinc, xampinyons, ceba, tomàquet, pernil, tonyina, porro.............Això si, el que mai  em falta es el formatge i l'orenga.

Amb aquest cas, una vegada la massa estirada, li vaig ficar dos cullerades de tomàquet fregit i amb la base de la cullera l'estenc per sobre de la massa i desprès, ceba poxada i rodelles de carbassó, formatge ratllat i uns taquets de pernil que vaig trobar.

Menters escalfem el forn la farcim, forn a 200 º baix de 25 a 30 minuts, al moment de servir vaig posar uns quants canonges. 

Si ens sobre massa,  la podem congelar embolicada amb paper film i fer-la servir un altre vegada.  

Bon profit!!!!!!!!!

I als que ja fe-ho vacances , que les gaudi-ho.
 

7 comentaris:

  1. quina pizza més bona! m'encanten tots els ingredients, segur que la faré! un petonet, fa menjeraaaaaaaaaaa

    elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es

    ResponElimina
  2. Que bona!!! A casa la fem molt la pizza de verdures, sobretot amb carbassó!! Queden boníssimes i molt light!!

    ResponElimina
  3. No t´has deixat cap dels ingredients que jo hi afegiria...Ideal per sopar. Bones vacances!

    ResponElimina
  4. Una pizza boníssima!!!! també m'agraden tots el ingredients. Aquesta cau una nit d'aquestes.
    Petonets

    ResponElimina
  5. M'encanten les pizzes casolanes, amb la massa ben feta i el farcit al gust... boníssima!

    ResponElimina
  6. Hola Isabel estimada i guapa tu

    Ja se que fa llunes que no et visito però fins que no arrivi l´hivern no tinc massa temps, millor, això vol dir que tinc feina de la que es cobra, je,je,

    com sempre unes propostes de super hummm


    mil petonets maca, Susanna

    ResponElimina
  7. A l'estiu sempre cau algun dia aquesta coca, bé pizza... està super! petó

    ResponElimina