La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 4 d’octubre del 2012

ESCAROLA AMB FIGUES I FORMATGE





INGREDIENTS

1 escarola

5 figues

200 grams formatge fresc de cabra

sèsam

pinyons

vinagre de poma

oli 

sal i pebre


PREPARACIÓ:

Netegem l’escarola, tallem el formatge a daus i arrebossem amb el sèsam.

Torrem els pinyons i col·loquem tots els ingredients a la safata. 

Fem una vinagreta amb 3 parts d'oli x 1 de vinagre de poma, sal i un polsim de pebre.

Al moment de servir, amanim amb la vinagreta.


11 comentaris:

  1. quina amanida tan ben presentada, amb aquests colors i textures!! per mi una amanida així ja es un plat complet! genial. Petons

    ResponElimina
  2. Aquesta amanida passa sense gana, Isabel! Bona idea, això d'arrebossar el formatge amb sèsam. ho provaré! Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Nosalters també hem publicat una amanida amb figues i formatge, és que queda tan bona!!!!
    petonets

    ResponElimina
  4. una amanida molt bona amb las figues i el formange
    fins a la tarde

    ResponElimina
  5. De les figues m'agrada: el color, el gust, la seva forma. Tot!
    Així servides han quedat maquíssimes.
    Bon cap de setmana Isabel,
    Nani

    ResponElimina
  6. Ara ja no em perdo el teu bloc, m'agrada i em quedo de seguidora.
    Una amanida que es veu molt bona, aquest contrast de sabor dolç-salat m'agrada molt.
    Un plaer de coneixe't.
    Petons.

    ResponElimina
  7. M'encanten les figues i la combinació amb el formatge és sensacional!

    ResponElimina
  8. Una amanida perfecta!!!! amb fruites i formatge... ummmmmmmm!!
    Petonets

    ResponElimina
  9. Quina amanida més bona ..........llastima que no tinc figues que sino me la faria epr sopar.
    petons

    ResponElimina
  10. Quina idea la del sésam i el formatge!!! I la combinació de la dolçor de les figues i l'amargor de l'escarola ha de ser fantàstica!

    ResponElimina