la cuina de la Isabel
INGREDIENTS
Filets de lluç
gambetes pelades
oli d'oliva
1/2 ceba
1 tros de pebrot vermell
1 grill d'all
unes fulles de julivert
1 tomàquet vermell gran
1 got petit de caldo (peix o verdura)
un rajolí de vi blanc (opcional)
sal, un polsí de pebre o pimentó
SOM-HI
Netejar el peix i posar amb una escorredora.
A la paella o cassola de fang, tirem un rajolí d'oli.
Ficar la ceba i el grill d'all ratllat o tallat petit, a l'oli calent (1 minut) i a continuació el pebrot.
Deixar que es cogui una mica més, afegir el tomàquet fins que sigui cuit, seguidament ficar el caldo escalfat i els filets de peix salpebrats, coure fins que estigui al gust.
Abans de treure del foc, ficar les gambetes i què facin el xup xup.
(Si són molt prims els filets, els arrebosso amb farina i els passo primer per la paella amb l'oli).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada