INGREDIENTS
3 pomes tipus golden
1 ou
1 llimona
2 cullerades de sucre
canyella
llavors de sèsam
SOM-HI
Posar amb un bol apte pel microones, 3 pomes pelades i tallades a daus, les 2 cullerades de sucre, 1/2 llimona espremuda, la pell i la branca de canyella.
Programar el micro 5 minuts a 800 W. i ficar el bol amb els ingredients. Deixar reposar 2 minuts més i treure la branca de canyella i la pell de llimona, passar-ho per la batedora.
Deixar refredar.
Estira el full, colo-car amb el paper per anar al forn sobre la safata i punxar.
M'entres ho preparem, posar en marxa el forn per escalfar-lo a 180º.
Dividiu la massa imaginàriament amb tres tires a lo llarg i omplir la part central amb la compota.
Tallem les vores laterals dels dos costats a tires paral·leles i tanquem el farcit formant la trena, pintem amb l'ou batut i tirem per sobre les llavors de sèsam.
Fiquem al forn a 180ºC fins que quedi daurat (de 25 a 30 minuts, aproximadament).
Servir fred, es pot empolvorar amb sucre llustre.
Ummmm que rico¡¡¡, besos
ResponEliminaLa cocina de la Isabel, és muy rica i nutritiva
ResponEliminaEs tan rico que te entran ganas de comer
ResponEliminaQue pinta tiene todo ...voy a empezar ha hacer algunas de estas recetas me encanta tu bloc prima....besitos
ResponElimina