La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 11 de setembre del 2018

TRENA DE COMPOTA DE POMA






























INGREDIENTS


1 massa de pasta de full
 
3 pomes tipus golden

1 ou

1 llimona

2 cullerades de sucre

canyella

llavors de sèsam


SOM-HI

Posar amb un bol apte pel microones, 3 pomes pelades i tallades a daus, les 2 cullerades de sucre, 1/2 llimona espremuda, la pell i la branca de canyella. 

Programar el micro 5 minuts a 800 W. i ficar el bol amb els ingredients. Deixar reposar 2 minuts més i treure la branca de canyella i la pell de llimona, passar-ho per la batedora.

Deixar refredar.

Estira el full, colo-car amb el paper per anar al forn sobre la safata i punxar.

M'entres ho preparem, posar en marxa el forn per escalfar-lo a 180º.

Dividiu la massa imaginàriament amb tres tires a lo llarg i omplir la part central amb la compota.

Tallem les vores laterals dels dos costats a tires paral·leles i tanquem el farcit formant la trena, pintem amb l'ou batut i tirem per sobre les llavors de sèsam.

Fiquem al forn a 180ºC fins que quedi daurat (de 25 a 30 minuts, aproximadament).

Servir fred, es pot empolvorar amb sucre llustre.

4 comentaris:

  1. La cocina de la Isabel, és muy rica i nutritiva

    ResponElimina
  2. Es tan rico que te entran ganas de comer

    ResponElimina
  3. Que pinta tiene todo ...voy a empezar ha hacer algunas de estas recetas me encanta tu bloc prima....besitos

    ResponElimina