4 ous
200 grams de bolets (camagrocs, rovellons)
50 ml. de nata líquida
50 grams de formatge ratllat
oli d'oliva
sal i pebre
nou moscada
SOM-HI
Netejar els bolets i saltejar-los amb una paella amb un raig d'oli.
Afegir la nata líquida i cuinar durant un parell de minuts.
Amb una cassoleta de fang, posar una base dels camagrocs, una mica de formatge i
trenquem un ou dins de la cassoleta. Ficar una mica de pebre i ficar al forn a 180ºC. durant uns minuts.
Servir amb una mica de sal gruixuda i ratllar una mica de nou moscada.
També es pot fer, cassoletes petites amb ous de guatlla, per aperitiu.
La font d'aquesta recepta es Condislífe
són bonissims els ous al forn, i fets així de simples encara més! apuntat! petons
ResponEliminaAmb els camagrogs han de fer un plat molt bo, ha de deixar un regustet del que agraden. Per repetir!!
ResponEliminaPetons.
Aquest ous al forn es veuen saludables i tot! jejeje...Quina combinació més exquisida.
ResponEliminaPer sucar-hi pa, Isabel!
ResponEliminaUUuuaaauuu!!!! Uns ous exquisits!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
M'agraden força Isabel...amb bolets secs pot quedar bé també?
ResponEliminaPtnts
Glòria