INGREDIENTS
2 masses d'empanada o pasta de full
2 cebes tendres
1 bossa d'espinacs frescos
1 grapat de pinyons
formatge Mozzarella
sal i pebre
oli
1 ou
SOM-HI
Tallar la ceba a juliana, torrar els pinyons a la paella i els espinacs salpebrats ofegar-los també a la paella amb una mica d'oli i reservar..
Coure la ceba a foc lent, fins que quedi una mica confitada.
Estirar la massa d'empanada sobre el taulell o paper vegetal i posar a la safata del forn,
punxar i sobre col·locar la ceba confitada, els espinacs amb els pinyonets i la Mozzarella tallada a rodelles o ratllada.
Punxar l'altre full d'empanada i tapar, sallem i pintar amb el rovell d'ou.
Coure al forn a 200ºC. uns 20 minuts fins que quedi daurada.
Deixar temperar i servir
Apa, jo vull un troç, qué bona i amb la mozzarella molt més!!
ResponEliminaPetons.
Que bonaaa!!!
ResponEliminaPetons
Hola Isabel. Bon Any!!
ResponEliminaUna bona idea per una empanada. Segur que a casa els hi encantara!!
Petonets