La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 13 de gener del 2016

EMPANADA D'ESPINACS

 
 

INGREDIENTS

2 masses d'empanada o pasta de full
2 cebes tendres
1 bossa d'espinacs frescos
1 grapat de pinyons
formatge Mozzarella
sal i pebre
oli
1 ou

SOM-HI

Tallar la ceba a juliana, torrar els pinyons a la paella i els espinacs salpebrats ofegar-los també a la paella amb una mica d'oli i reservar..

Coure la ceba a foc lent, fins que quedi una mica confitada.

Estirar la massa d'empanada sobre el taulell o paper vegetal i posar a la safata del forn,
punxar i  sobre col·locar la ceba confitada, els espinacs amb els pinyonets i la Mozzarella tallada a rodelles o ratllada.

Punxar l'altre full d'empanada i tapar, sallem i pintar amb el rovell d'ou.

Coure al forn a 200ºC. uns 20 minuts fins que quedi daurada.

Deixar temperar i servir

3 comentaris:

  1. Apa, jo vull un troç, qué bona i amb la mozzarella molt més!!
    Petons.

    ResponElimina
  2. Hola Isabel. Bon Any!!
    Una bona idea per una empanada. Segur que a casa els hi encantara!!
    Petonets

    ResponElimina