INGREDIENTS
500 grams d'espinac fresc
1 pot de cigrons cuits
4 ous
1 grill d'all
alls tendres
alls tendres
2 llesques de pa de motlle
1 got de llet
1 grapat de pinyons
cebes perla
oli, sal i pebre
comí molt
SOM-HI
Es pot servir fred o amb salsa de tomàquet i formatge gratinat.
Amb un recipient apte per anar al microones, courem les fulles
d'espinacs netes i escorregudes, les courem durant 3 minuts i reservem.
Batrem les llesques de pa per separat, 1 llesca, 2 ous i 1/2 got de llet
(100 ml.) i 1 llesca, 2 ous, i la resta de llet i reservem.
Els cigrons els passem per la batedora amb 1 grill d'all i una mica de comí molgut i una mescla del pa.
Fem lo mateix amb els espinacs i una vegada batuts afegim uns quants pinyonets torrats.
Col.loquem amb un motlle de silicona (apte per anar al micro), primer la
crema d'espinacs i sobre la de cigrons, posarem sobre el plat del micro,
el motlle i courem 8 minuts al 100% de potencia, deixem reposar 2 minuts
i tornem a coure 3 minuts més.
Comprovar sigui cuit, si cal posem 1
minut més.
Desemmotlle tebi, i cobrir amb els allets tendres o cebetes petites i la resta de pinyonets, passat per la paella.
Es pot servir fred o amb salsa de tomàquet i formatge gratinat.
Isabel; Una bona corona, per tal d'alegrar un bon àpat d'estiu, amb el formatge per a sobra gratinat...mmm...
ResponEliminaDeliciós, un bon plat Isabel¡¡ :O) :O)
Uix que bo aquest pastís salat, no?? Ha de ser deliciosa la combinació d'espinacs i cigrons!! Me l'apunto!
ResponEliminaquina pintassa! aquesta recepta la vull provar sens falta, m'el enduc al meu reconet vegetarià.
ResponEliminapetonets.
elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com
És molt original, aquesta recepta. Els sabors de sempre transformats en pastís! M'encanta.
ResponElimina