Aquesta coca es ideal per fer improvitzasions, quan venen amics a prendre cafè....
Si tenim a casa una massa de pizza industrial o una feta per nosaltres al congelador, tant sol tenim que treure-la i fer-la com ara us explico.
INGREDIENTS
La base de massa per fer pizza
Oli
Sucre
Anís
Pinyons
SOM-HI
Estirar la massa ben fina, donant forma allargada i estreta. Aproximadament 30x 7 cm.
Pinteu-la amb un pinzell amb l'oli . Empolvore-ho amb sucre i repartir per sobre els pinyons.
Fiqueu al forn calent a 200º durant uns 12 minuts, fins que quedi daurada (vigile-ho que o es cremi).
Traieu-la del forn i tot seguit, ruixeu generosament amb anís.
L'anís li dona la textura de vidre.
Ja teniu, un bon acompanyant d'un cafè, gelat, té...........
A l'entrada de pizza de carbassó, trobaren les mides per fer la massa de pizza.
Ben bones a totes hores, si senyora !
ResponEliminaBoníssimes i ben fàcils!!!!
ResponEliminaPetonets
hola m`ha encantat aquesta coca de vidre gracies per la recepta a estat bonisisima!!!!!!!!!
EliminaAquesta va ser la meva primera recepta del bloc, estan boníssimes!!!
ResponElimina