Com cada dia 15 la Marina de Xocolata Desfeta i la Sandra i en Xavi dels Fogons de la Bordeta, convoquen un repte, LA RECEPTA DEL 15, aquí teniu la meva.
Aquestes croquetes estan fetes d'aprofitament.
Vaig fer filet de lluç i varen quedar 2 talls.
S'ha d'aprofitar al moment perquè no es perdi per la nevera.
Vaig fer croquetes de peix amb gambetes i varen quedar força bones.
INGREDIENTS:
2 filets de lluç
100 g. de gambetes pelades
400 ml. de llet
40 grams de farina
1 ceba
oli
farina de galeta
1 ou
sal
ELABORACIÓ
Tallar la ceba molt petita i sofregir amb oli
Esmicolar el peix i afegir a la ceba amb les gambetes tallades (no massa petites).
Coure una mica i posar la farina i torrar-la.
Afegir la llet a poc a poc i fer una beixamel.
Coure fins que estigui ben espès i es separi de la paella.
Abocar a un plat i deixar refredar.
Fer la forma de les croquetes.
Passar per ou batut i farina de galeta.
Fregir amb oli calent.
Bon profit!!!!!!!
Aquestes croquetes estan fetes d'aprofitament.
Vaig fer filet de lluç i varen quedar 2 talls.
S'ha d'aprofitar al moment perquè no es perdi per la nevera.
Vaig fer croquetes de peix amb gambetes i varen quedar força bones.
INGREDIENTS:
2 filets de lluç
100 g. de gambetes pelades
400 ml. de llet
40 grams de farina
1 ceba
oli
farina de galeta
1 ou
sal
ELABORACIÓ
Tallar la ceba molt petita i sofregir amb oli
Esmicolar el peix i afegir a la ceba amb les gambetes tallades (no massa petites).
Coure una mica i posar la farina i torrar-la.
Afegir la llet a poc a poc i fer una beixamel.
Coure fins que estigui ben espès i es separi de la paella.
Abocar a un plat i deixar refredar.
Fer la forma de les croquetes.
Passar per ou batut i farina de galeta.
Fregir amb oli calent.
Bon profit!!!!!!!
Hola Isabel!
ResponEliminaQuines croquetes més bones, amb un gustet genial!
siusplau deixa l'enllaç al nostre bloc, que al Xavi li va millor per fer l'índex :)
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Quines croquetes més bones! les nostres també seran marineres.
ResponEliminaPetonets
Són boníssimes!!! Potser de les que més m'agraden!
ResponEliminaSi tinc temps, en publicaré unes de semblants.
Petons
Quines croquetes més bones. A veure si demà hem dona tepms a fer les meves i publicarles.
ResponEliminamolt bonas Isabel
ResponEliminapeto
Segur que m'agradaran moltissim. El lluç i les gambes, m'encanten. Les copio segur...
ResponEliminaPetonets.
Les croquetes són la recepta d'aprofitament ideal! I de lluç han de quedar molt gustoses.
ResponEliminam'encantaaa el lluç!! i amb croquetes ha de ser un dia de festa!! jeje apuntades!
ResponEliminaAmb lluç i gambes? Portem un tàper!
ResponEliminaQuasi iguals!!!!, les meves amb rap i gambes!. Hem optat per unes croquetes marineres boníssimes,oi?. Veig que tenim predilecció pel peix, com a mínim en aquest cas, una abraçada Isabel.
ResponEliminaOh... Que bones amb les gambetes. M'has fet venir una gana... Tenen una pinta increïble. MOltíssimes gràcies per participar bonica!
ResponEliminaPetonets!
Molt bé Isabel!
ResponEliminaunes croquetes d'aprofitament, però també de luxe amb aquests ingredients tan bons!!
Petonets
El toc de les gambetes m'hi agrada molt, Isabel! Molt bones, sí.
ResponEliminaHola Isabel! quina col·lecció que en tenim!!! i totes boníssimes, eh?!!! petons
ResponEliminaQuina bona manera d'aprofitar les sobres!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Isabel tens un premi al meu blog.
ResponEliminaJo les vaig fer molt semblants, però enlloc de lluç vaig emprar rap. Què bones estan les croquetes!!!!
ResponEliminaPetonets!
Anna