La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 9 de juny del 2011

PROBLEMES AMB EL BLOC










HOLA AMICS BLOCAIRES:





Algú em pot ajudar!!!!!!


Que passa amb google?


No puc enviar comentaris als vostres blogs.


De cop no em surten els seguidors.


Altres falles.


Sóc conscient que el meu fort, no es l'informàtica.


Es un mal general, o sol em passa a mi?



Gràcies per endavant.












18 comentaris:

  1. mira de netejar les cookies, tens un pc o un mac? si tens un pc ves a herramientas i neteja l'historial i la resta, si tens un mac has de restaurar safari... a veure si tens sort! petonets

    ResponElimina
  2. Isabel, google està boja...l´altra dia vaig publicar una recepta: bavaresa de vainilla i a vosaltres no se us va actualitzar la meva entrada...només em van comentar els que tenen pàg. web. Vaig deixar passar uns dies i ara ja " s´ho han arreglat.

    No poder enviar comentaris: també em va passar...només com a anònim; això li ha passat a l'Eri; Taller de Cuina, Fem un mos i " s´ho han arreglat.

    Quant a seguidors em va passar però fa cosa de 15 dies em vaig comprar un nou ordinador i ara ja els puc veure...

    Potser en Josep del CAfè de Nit et podrà ajudar. Tinc entès que en sap d´informàtica.

    ResponElimina
  3. uff tranquila jo vaig estar uns dies sense veure el seguidors ni fer res pero en un parell de dies tot va tornar a la normalitat,anims petons

    ResponElimina
  4. Isabel, a mi em passa el mateix, per poder enviar els comentaris quan et demana l'usuari i la contrasenya del compte de google desmarca el camp que diu que no tanquis la sessió i llavors ja t'anirà bé. M'ho ha explicat aquest matí la Mercè de Destapant cassoles

    ResponElimina
  5. A mi també m'ha passat això dels comentaris. Llavors el còpio al portapapers i torno a cridar la pàgina els torno a enganxar i surten.
    Netegar les galetes com diu la judith també va be.

    ResponElimina
  6. Espero que hi hagi sort, que se't troba a faltar!!

    ResponElimina
  7. Fes el que diu la Cristina, que li ha dit la Merçé, que li vaig explicar jo, que.....jajaja. En serio, fes-ho i anirá be.
    A mi també hem pasa a estones que no hem surten els seguidors ni el traductor, llavors faig servir el servidor Mozilla i allá va perfecte.
    Petonets i paciéncia.

    ResponElimina
  8. Gracies a tots, per els vostres consells, es nota que els blocaires som una gran familia.
    De moment, queda tot arxivat, per quan torni a complicarse el tema, veig que el meu cas no es unic, cosa que em consola,jejeje......
    Vaig a veure si es publica aquest comentari.
    De moment me he conectat per el servidor Mozilla, com diu la Gemma i sembla que funcioni.
    Petons a tots i altre vegada gracies.....

    ResponElimina
  9. noiaaaa torno a no poder veure els meus seguidors jajaja o sigui que paciencia jajaj he fet canvi del mozilla al opera i res igual jajaj petons

    ResponElimina
  10. Isabel,
    Portaré la contraria a la Cristina i et diré que d'informàtica no hi entenc, però bé, sempre hi ha algun que altre "truquet" per sortir del pas. Des de fa cosa d'un més hi ha moltes falles a goggle i especialment a Blogger. Jo normalment tinc el Chrome com a navegador i durant quinze dies, segons quines coses les feia amb Mozilla tal com t'han suggerit. Em va anar molt bé i em va permetre sortir del pas. Es una mica emprenyador ja que estàs acostumat a treballar amb un altra navegador, però el que importa es poder solucionar d'alguna manera el problema que tens i seguir publicant i posant comentaris.
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Hola Isabel,
    Jo el que t'anava a dir ja t'ho han comentat. Darrerament hi ha bastant problemes, o sigui que tranquila que tots ho estem passant. Petonets,

    ResponElimina
  12. Ja saps la meva odissea..., a vegades no puc obrir blocs, a vegades n'hi ha on no puc deixar comentari, a vegades no em sortien els seguidors (al començament)... El tema de deixar comentaris el vaig solucionar gràcies a la Gemma, i com et diu la Cristina també a ella li ha anat bé...(treure la cometa del quadret on posa "no tancar la sessió"). Sembla mentida... era digital?...Una abraçada!

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies a tots, per el vostre interes,
    veig que el meu mal, forma par de la cotidianitat.
    Un petó a tothom i altre vegada gràcies

    ResponElimina
  14. Em sembla que ja no puc afegir res a tot el que t'han dit. Últimament blogger està boig! :(

    ResponElimina
  15. Isabel ya te lo han dicho todo los demas
    pero si que ultimamente tambien me pasan cosas raras
    peto
    miquel

    ResponElimina
  16. Jo et puc ajudar poc, perquè tot just començo, però si que et diré que els blocs de Blogger, així com tota la família de productes Google funcionen bé amb Mozilla (lliure) o amb Chrome (de la mateixa família). Els motius de falles poden ser: tenir el pc col·lapsat de cookies (-> Judit), col·lapse momentani perquè saturem el navegador (s'arregla apagant i encenent el router), o petites baixades de tensió que no detectem (va de conya tenir un petit SAI). Bé, de totes formes ja veig que no he començat en un bon moment "informàtic"!!. Paciència i espero que es solucioni. Una abraçada.

    ResponElimina
  17. Isabel, crec que ja t'ho han dit... a veure si se soluciona aviat!
    Petons!

    ResponElimina
  18. Gràcies Gemma, Miquel, Gemma i Mercè. Diuen que els bons amics, son els que hi son, quans el necessites.
    Petonets

    ResponElimina