La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 6 d’abril del 2011

ANIVERSARI PAU- Tren de Xocolata




El Pau fa 4 anys i l' hem celebrat tots junts.
Jo he sigut l'encarregada de fer els pastissos. Aquesta vegada he fet dos, un per els petits i un altre per els grans.

Seguin la pauta familiar i pensant que tots som una mica xoco addictes, he fet el pastis de 3 xocolates, feia temps que el volia fer, però mai em posava. Avui sí......

La recepta del pastis 3 xocolates, la vaig treure d'el blog El Cafè de nit, però em sembla que l'original es de la Gemma.

També i pensant amb els menuts i fet un pastis adequat per ells. Un tren de xocolata. Fa temps que vaig veure'l semblat amb una festa d'aniversari de uns amics. Us explico la recepta :


Som-hi:

INGREDIENTS:


Amb els ingredients de la clàssica coca de iogurt, afegir 1 got de Cacau, Nesquik, etc.. i amb un motllo (tipus plum-cake) no massa gros, fer 3 plum-cakes.

També ho podem fer amb:

  • 3 tortes, tipus Mil-dred, arrebossades de xocolata.
  • 2 catxetes de bastonets Mikados de xocolata.
  • Galetes tipus petites Oreo, Petit Príncep o Filipinos de xocolata.
  • 1 rajola de xocolata blanc per fer les vies.
  • Nubes.
  • Lacasitos.
  • Imaginació.....

PREPARACIÓ:

Molta imaginació per montarlo. Les rodes i les nubes, les vaig enganxar amb xoco blanca desfeta. La resta la podeu veure amb les fotos.

Tot un èxit.

12 comentaris:

  1. Ostres Isabel, quina passada!! Segur que en Pau deuria estar molt i molt content... i els grans xocoaddictes també!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. ostres mira quin pastis mes xuloooooo,jeje m'ha fet gracia un dels meus petits tame es diu Pau i tambe al gener va fer 4 anys jejeej petons

    ResponElimina
  3. No m'estranya que fos un éxit. És una xulada a part els lacasitos sempre triomfen com acompanyament.
    Està molt ben pensat fer dos pastissos, petits i grans no tenim els matixos gustos...
    Felicitats.

    ResponElimina
  4. quina passada Isabel! fins i tot jo estaria feliç amb aquest pastís!!! ets una artista!!! petonets

    ResponElimina
  5. Perfecte!! la mona d'aquest any ja la tinc al cap, però l'any que vé tiro pel tren!!

    ResponElimina
  6. Molt bé Isabel! Això de fer dos pastissos és molt bona idea. El tren t'ha quedat preciós. No m'estranya que tot fos un èxit! Felicitats al Pau i a la pastissera!

    ResponElimina
  7. Isabel, en aquell moment el menjador de casa teva deuria fer una flaire a xocolata...t´ha quedat fantàstic el tren i el pastís mousse una altre delícia...quina iaia més guai que estàs feta!

    ResponElimina
  8. Quina monada de tren, t'ha quedat perfecte! Jo també en tinc un de semblant pendent de provar... el trobo super divertit! Felicitats al Pau!

    ResponElimina
  9. Aquest pastís de tres xocolates es una meravella i un èxit segur. Felicitats al Pau i a tu per aquest diverttidíssim xoco-tren.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Quina dedicació Isabel...2 pastissos! això és un regal per a tothom!. MOLTES FELICITATS AL PAU!.El pastís de tres xocolates és una meravella de presentació i de suavitat, jo, però, el faig tipus mousse, sense quallada.El tren és una passada! només cal veure la cara del Pau. T'has ben lluït!Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Isabel moltes felicitas per el Pau i el pastis de tres xoxolates fantastic i aquet tren una passada i ademes de xocolate....
    bon cap de setmana
    miquel

    ResponElimina
  12. Isabel, nomès una pregunta: quina marca de plum cake fas servir pel tren, no en trobo que s'asemblin aquests. Gràcies.

    ResponElimina