Recepta fàcil i que un bon dia en vaig inspirar.
No tenia un altra solució.
Una amiga meva em va dur del seu hort una bossa plena de carbassons.
Vaig fer truites, cremes, samfaines, quan ja no sabia que fer.......
Ho idea......... es va encendre la bombeta¡¡¡¡¡¡¡
Ara a casa quan veuen carbassons, ja em diuen ¿FARÀS ESPAGUETIS?
Els agradant molt. Prove-ho
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Pelar els carbassons, tallar a tires fines, pot ser amb un pelador de verdures, jo el tallo amb un pelador tallador de juliana.
Salar i reservar amb un escorredor uns 10 minuts.
M'entres tant fem la salsa.
Saltar la ceba tallada petita amb el grill d'all, afegir la nata, salpebrar i remenar.
Rentar i col-lar els carbassons, posar amb una paella o wok i amb unes gotetes d'oli ,saltejar.
Servir el carbassó i sobre la salsa, amb una mica d'alfàbrega fresca i les nous trossejades.
Us sorprendrà.....
No tenia un altra solució.
Una amiga meva em va dur del seu hort una bossa plena de carbassons.
Vaig fer truites, cremes, samfaines, quan ja no sabia que fer.......
Ho idea......... es va encendre la bombeta¡¡¡¡¡¡¡
Ara a casa quan veuen carbassons, ja em diuen ¿FARÀS ESPAGUETIS?
Els agradant molt. Prove-ho
INGREDIENTS:
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 grill d'all
- formatge ( a gust) cremós
- sal i pebre
- 100 ml. de nata per cuinar
- oli
- un grapat de nous
- alfàbrega
PREPARACIÓ:
Pelar els carbassons, tallar a tires fines, pot ser amb un pelador de verdures, jo el tallo amb un pelador tallador de juliana.
Salar i reservar amb un escorredor uns 10 minuts.
M'entres tant fem la salsa.
Saltar la ceba tallada petita amb el grill d'all, afegir la nata, salpebrar i remenar.
Rentar i col-lar els carbassons, posar amb una paella o wok i amb unes gotetes d'oli ,saltejar.
Servir el carbassó i sobre la salsa, amb una mica d'alfàbrega fresca i les nous trossejades.
Us sorprendrà.....
Je je je... una idea genial per soprendre als comensals! I segur que aquells que no volen verdura, es menjarien un plat d'espaguetis encantats!
ResponEliminaQuines bones improvitzacions!, m'ncanta la idea, el carbassó és tan bo...i la salseta fantàstica. La copio! A reveure!
ResponEliminaQuina idea més original, a veure si trobo un pelador com aquest per provar-ho, a casa ens encantaria!
ResponEliminaIsabel; Que aquestes bombetes, no s'ha apagin, i et donguin llum per fer aquest i molts més plats, doncs a mi el carbassons m'agraden molt i fets en forma d'espaguettis, és un altre manera de fer-los i assaborir-los. :-D
ResponEliminaQue vaig de gust Isabel¡¡
GEMMA:
ResponEliminaCom ve dius, es una manera diferent de disfressar la verdura.
MERCÊ:
Aprofitem ara que encara hi han carbassóns.
A nosaltres també en agradem molt.
Mª ANGELS:
Aquest pelador es del Tupperware, si no el trobes, t'el puc conseguir....
JOSEPB:
Intentarem que les bombetes no s'apagin, però ja sap, que perquè no s'ha apagin necessiten piles.........
I tant que han de ser bons! Jo faig unes tallarines amb carbassons que ens agraden molt, i s'assemblen a la teva manera de fer-los, també amb el pelador de verdures, però les tires són més amples, per imitar les tallarines.
ResponElimina