INGREDIENTS:
BASE
- 300 grams de farina
- 150 ml. d'aigua
- 4 cullerades d'oli
- 1/2 sobre de llevat Royal o 12 grs. de premsat
- sal
- 1 pebrot vermell
- 1/2 albergínia
- 2 cebes (millor tendre)
- 3 tomàquets madurs
- oli
- sal i pebre
- 1 grill d'all
PREPARACIÓ.
Amb un bol gran posar la farina, les cullerades d'oli, la meitat del aigua calenta per desfer el llevat i la sal. Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar amb un lloc calent.
Mentrestant, tallar els pebrots i la albergínia a cuadrets, la ceba fina i els tomàquets pelats i tallats també a cuadrets, el grill d'all i salpebrar i amanir amb l'oli. Si es pot millor preparar amb anticipació.
Estendre la massa amb un corró donant-hi forma i sobre posar les verdures amanides.
Posar al forn escalfat prèviament, uns 35 minuts (dalt i baix) a uns 180º fins que sigui cuit.
Servir tebi o fred, amb un bon raig d'oli.
Tinc l'Ona aquí al costat per casualitat i diu: "ostres!, se'm fa la boca aigua!", així és que no hi ha remei, l'hauré de fer ja!, a més a més sempre n'he volgut fer, ara ja tinc la recepta! gràcies! A reveure.
ResponEliminaM'encanten les coques de recapte, molt més que les pizzes. I la de verdures és de les meves preferides.
ResponElimina