Els bunyols de bacallà, es d'aquells àpets que cadacú i possa els seu toc personal. Però sobre tot a on hi ha nens es una manera que mengín bacallà.
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Des salar el bacallà, canviar 2 o 3 aigües o comprar-lo a la bacallanera des salat.
Picar-ho petit i afegir l'ou batut, la farina que admetí juntament amb el llevat, una mica de llet i l'all i Julivert pi cadet.
Deixar reposar a la nevera i fregir amb força oli calent, fins que quedin daurats. Posar sobre un paper de cuina per deixar anar l'excés d'oli.
Acompanyar amb amanida o verdures saltejades.
Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡
INGREDIENTS:
- 200 grams de bacallà esqueixat
- 1 ou
- 1 grill d'all
- julivert
- farina
- 1/2 sobre de llevat Royal
- 3 cullerades de llet
- oli
- farina
PREPARACIÓ:
Des salar el bacallà, canviar 2 o 3 aigües o comprar-lo a la bacallanera des salat.
Picar-ho petit i afegir l'ou batut, la farina que admetí juntament amb el llevat, una mica de llet i l'all i Julivert pi cadet.
Deixar reposar a la nevera i fregir amb força oli calent, fins que quedin daurats. Posar sobre un paper de cuina per deixar anar l'excés d'oli.
Acompanyar amb amanida o verdures saltejades.
Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡
M'encanten els bunyols de bacallà i tothom té la seva recepta: provaré la teva!
ResponEliminaAcabo de rebre la teva pregunta sobre la llampuga, és semblant a la tonyina però no tan amb gust de peix blau, no sé, és diferent...
ResponEliminaÉs veritat que tots tenim la nostra recepta de bunyols, però tots són igual de bons. Com a primer plat o com aperitiu, aquests bunyols han de ser deliciosos!
ResponEliminaAquesta setmana és la segona de bunyols que veig!, m'heu fet venir ganes de fer-ne!,faré de les dues propostes...jeje.Vagi bé el taller d'avui i aprofita que coneixeràs alguns blocaires!una abraçada!
ResponEliminaDoncs a mi em va costar més que els meus fills mengessin bunyols que un tall de bacallà! I ara en faig de tant en tant perquè m'encanten, però ells s'estimen més un bon tall.
ResponEliminaUna abraçada
Els bunyols de bacallà són com els bombons, no en pots menjar només un!!!
ResponEliminaque bons que són els bunyols del bacallà, em recorden a la meva àvia que els feia sovint :)
ResponElimina