COM ULTIMAMENT DIEM, VENEN DE GUST PLATS FREDS I FÀCILS DE PREPARAR
INGREDIENTS:
- 4 patates mitjanes
- fulles d'ensiam
- 200 grams de bacallà esqueixat
- 3 tomáquets vermells
- pebre
- julivert
- un polsím de sal
- un bon oli d'oliva verge
PREPARACIÓ:
Podem coure les patates, bullin-les, jo les faig al microones i m'estalvio, el embrutar més estris de cuina. Som al estiu i esforçar-se no bé massa de gust.
Primer rento les patates i les punxo, si son mitjanes de 8 a 10 minuts al microones al 100%.
M'entres es refreden, pelo els tomàquets, els tallo a cuadrets, però es poden ratllar.Els barrejo amb el bacallà que ja he remullat i esqueixat, l'amaneixo amb una mica d'oli.
Faig un llit amb les patates que ja he pelat i tallat a rodelles i l'ensiam, al mig faig una muntanyeta del bacallà amb el tomàquet. Admet ceba ratllada, olives...... (com totes les amanides a gust).
Empolvoro amb julivert pi cadet i pebre, la sal, sol per les patates.
Rego amb un bon oli d'oliva.
Fresquet. Que bo.
Tú ho has dit, fresquet i bo, i sa, i vistós, i gustós, i nutritiu, i...Fantàstica per aquests dies! una abraçada.
ResponEliminaSort que no només em passa a mi això de tenir, diguéssim, mandra per entrar a la cuina!. Receptes així són les que van millor aquests dies de calor i de vacances!
ResponEliminaGLORIA, et deu fer mandra estar a la cuina.
ResponEliminaPerò després de veure i llegir, les vostres croniques.CHAPÓ
Gracies per la vostre feina en díes d'esbarjo.
Felicitats.
MERCÈ, aquestes cuineretes, aviat et retiren.
ResponEliminaQue bufona la Bet.
Petons