INGREDIENTS
1 manat de bledes tendres
farina
aigua
sal
sèsam
oli
1 cullerada de mel
SOM-HI
Netegem les bledes, separant les fulles del tronxo.
Piquem les fulles petites i les fem servir per fer un plat de verdura, saltades o puré.
Els tronxos, procurarem que siguin tendres, els polim i tallem a trossos, si són una mica gruixuts el partim a el llarg.
Preparem la tempura, posen amb un bol la farina i l'aigua molt freda, fem la papil·la i afegim un grapat de llavors de sèsam, passem per la tempura els troncats, prèviament salats i fregim amb oli molt calent.
Assequem sobre paper de cuina i acompanyem amb formatge ratllat, guacamole, oli, una cullerada de mel i sèsam. Al gust.
Servir calents, tant com aperitiu o acompanya ment de qualsevol plat (carn o peix).
Netegem les bledes, separant les fulles del tronxo.
Piquem les fulles petites i les fem servir per fer un plat de verdura, saltades o puré.
Els tronxos, procurarem que siguin tendres, els polim i tallem a trossos, si són una mica gruixuts el partim a el llarg.
Preparem la tempura, posen amb un bol la farina i l'aigua molt freda, fem la papil·la i afegim un grapat de llavors de sèsam, passem per la tempura els troncats, prèviament salats i fregim amb oli molt calent.
Assequem sobre paper de cuina i acompanyem amb formatge ratllat, guacamole, oli, una cullerada de mel i sèsam. Al gust.
Servir calents, tant com aperitiu o acompanya ment de qualsevol plat (carn o peix).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada