INGREDIENTS
1 coliflor
dauets de pernil
sal i pebre
formatge per gratinar
PER LA BEIXAMEL
3/4 l. de llet
60 grams de farina
60 grams de mantega
sal i pebre
SOM-HI
Netejar la coliflor i rentar sota l'aigua.
Tallar a trossos petits i bullir amb aigua i sal uns 15 minuts, fins a veure que queda cuita.
Escorre-la i barrejar amb els trossets de pernil. Posar amb safates individuals o ham una gran que pugui anar al forn.
MENTRESTANT, PREPAREM LA BEIXAMEL
En una cassola, desfer la mantega i afegir la farina sense parar de remenar, aneu afegin
la llet, tanta com sigui necessària per aconseguir una salsa fina.Tasteu-la i rectifiqueu de
sal i pebre.
Sobre la coliflor posar la beixamel i el formatge ratllat i gratinar.
Una recepte ràpida, que és molt bona.
Un bon plat. La combinacío de sabors es ideal.Jo la faig tambè.
ResponEliminaPetons.